reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda- no szkoda byłoby co robić :)
Paulina12- ja za nic nie wróciłabym do polski chyba że ktoś by mi zaproponował prace za 5000zł i mojemu P. też to moze...

Dennosio dziś marudny jak nigdy...cały czas popłakuje...to chyba żeczywiście zęby... bo ciagle ze szczoteczka w buzi chodzi ja gryzie

reklama
paulina kurde to gdzie on wyhacza takie promocje na bilet???? az w szoku jestem normalnie.. P.S. Udanego popołudnia;)
happy to chcecie juz tu na stale zostać?? Ojj biedny Denisek.. na ząbkowanie jest bardzo dobra Camillia, jakos tak.. w Pl sklepie bys musiala spytac.. bo w naszych mozna kupić, a naprawde pomaga

Wampi tak zaliczka to była . w sensie no pół wypłaty . bo oni dostają jakoś 2razy w miesiącu . Ale nie ważne ważne że jestem bez grosza . :wściekła/y:

Nie ważne .
Cos tego dupka chyba tknęło , ale jeszcze nie wrócił .

Co polecacie na dziąsła ?

aha, ja nie daje Natce póki co MM . pierw próbuje jej dać moje z butli ;P

magda- tak nie mam zamiaru siedzieć w polsce i biedy klepać, wole zostać tu i dac mojemy synkowi wszystko czego potrzebuje, żyć na normalnym poziomie. a ze tesknie za rodziną? w polsce tez bym teskniła bo nie miałabym czasu ich odwiedzać bo ciągle w pracy bym była

magda no nie wiem czy to od tego chce mi sie spać. haha
Milena jeśli chodzi o ząbkowanie to małemu pomaga calgel.
Dopiero zasnął masakra teraz mi będzie latał do późna ;/ Skonczył dzisiaj 8 miesiecy zaraz wstawieę fotki z dzisiaj:tak:

Magda www.ryanair.com/pl loty ze Sztokholmu do Krakowa czasami sa naprawde bardzo tanie :) zazwyczaj jak sa 2 albo 4 ostatnie miejsca to daja taka promocje. Trzeba codziennie patrzec tam bo moze akurat jakas promocje walna :)) a ty na stale wyjechalas?
Happy moze i tak ale ja nie mam ochoty wyjezdzac. Pozatym najpierw trzeba skonczyc szkole, a nie po to budujemy dom zeby potem stal pusty. Mi jakis milionow do zycia nie potrzeba :) wystarczylo by nam jakbysmy razem zarabiali tyle co ty chcesz sama zarabiac, ba nawet bysmy odlozyli
Milena pewnie wie co go czeka..
Papitka jego zeby sa niesamowite!! :D

Ja juz gotowa, czekam az mi sie dziecie obudzi, zawsze jak trzeba gdzies isc to ona spi.. Pewnie sie obudzi dopiero przy ubieraniu hahaha :D

papitka- śliczny Kubulek :)

edit
paulina-ja już chyba sie przyzwyczaiłam to takiego standardy życia :) a jak sie budujecie to co innego

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry