reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
dziewczyny wszystko zalezy od podejśćia 

mi na początku było ciężko teraz już jest okey 
melduję się na pokładzie
teściowa niedawno pojechała, K. też już do pracy wybył, dzieciaki się bawią więc mam chwilę dla siebie
mój K. też tak pije, że od sylwestra jeszcze wódzia w lodówce stała do wczoraj.No ale nie będę się czepiała, że z kolegą wypił na urodziny
ja o ciąży jednej jak i drugiej wiedziałam od razu jak mi się okres spóźniał a zawsze mam regularne. Oliwię ur. aż 9 dni po terminie a Damiana 1 przed
teściowa niedawno pojechała, K. też już do pracy wybył, dzieciaki się bawią więc mam chwilę dla siebie
mój K. też tak pije, że od sylwestra jeszcze wódzia w lodówce stała do wczoraj.No ale nie będę się czepiała, że z kolegą wypił na urodziny
ja o ciąży jednej jak i drugiej wiedziałam od razu jak mi się okres spóźniał a zawsze mam regularne. Oliwię ur. aż 9 dni po terminie a Damiana 1 przed
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
23may - ja moge sie pouczyć tylko jesli to j.polski
Hejj
Jaka dzis produkcja na forum no, no
Mój T wczoraj poszedl spac przed 18, obudził sie królewicz ok pólnocy że on juz wyspany jest, zjadł ze mną kanapeczki bo mnie przycisnelo i sobie zrobiłam i herbatke. Ja sie zbieram do snu a on czy sie "potulimy" bo on sie wyspał i nie ma co robić
haha koleś jesden
Dostał zrype i wył tv a on po co to wył a ja mówie bo spać idziemy a on ze sie wyspał. Dostał piloty i sobie oglądał a ja spałam, w międzyczasie próbował mnie pobudzić
ale mu sie nie udało bo taka godzina to juz dla mnie jest straszna
Hehe czubek
Ja sobie na poczatku mieszkanie za granica jakos wyobrazalm ze jest fajnie, kolorowo, jak to co niektorzy ubarwiaja konkretnie.. ale jak sie zderzylam z rzeczywistoscia, rozna kultura, roznymi ludzmi i jezykiem angielskim ktorym wcale nie przypomina tego co ucza w szkole to byłam w szoku.. Tutaj jakos ludzie tak sie ze soba nie spotykaja na kawke i plotki.. no chyba ze wlasnie mamuski w parku z dzieciakami.. Jak urodze to bede chodzic do parku moze jakas kompanke znajde sobie
Uciekam sie kapac, wejdę potem
Jaka dzis produkcja na forum no, no
Mój T wczoraj poszedl spac przed 18, obudził sie królewicz ok pólnocy że on juz wyspany jest, zjadł ze mną kanapeczki bo mnie przycisnelo i sobie zrobiłam i herbatke. Ja sie zbieram do snu a on czy sie "potulimy" bo on sie wyspał i nie ma co robić
Ja sobie na poczatku mieszkanie za granica jakos wyobrazalm ze jest fajnie, kolorowo, jak to co niektorzy ubarwiaja konkretnie.. ale jak sie zderzylam z rzeczywistoscia, rozna kultura, roznymi ludzmi i jezykiem angielskim ktorym wcale nie przypomina tego co ucza w szkole to byłam w szoku.. Tutaj jakos ludzie tak sie ze soba nie spotykaja na kawke i plotki.. no chyba ze wlasnie mamuski w parku z dzieciakami.. Jak urodze to bede chodzic do parku moze jakas kompanke znajde sobie
Uciekam sie kapac, wejdę potem
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
magda pewnie wszystko też zależy w jakim miejscu jesteś
ja sobie londynu nie wyobrażam choćby ze wzgledu na finanse! i ogrom tego miasta ale tutaj w Castleford jest mi dobrze...fakt znajomych mi troche brakuje ale juz znalazłam sobie 2 koleżanki polki
i nie jest źle
U mnie tez była inna sytuacja bo mnie w polsce komplatnie nic nie trzymało ...
U mnie tez była inna sytuacja bo mnie w polsce komplatnie nic nie trzymało ...
reklama
Nie mam zdjęcia jak razem spali na urodzinach bo moja bystra siostra robiła

ale macie za to kilka innych
Tu Natka tak sie chowa przed zdjęciami ;PP Zobacz załącznik 536417
Tu mi naskoczyli Na Natalię bo ona jest kochana Zobacz załącznik 536418
Tu mój solenizant z bronią ; )) Zobacz załącznik 536419
A tu śmieszka ;PP Zobacz załącznik 536420

Tu Natka tak sie chowa przed zdjęciami ;PP Zobacz załącznik 536417
Tu mi naskoczyli Na Natalię bo ona jest kochana Zobacz załącznik 536418
Tu mój solenizant z bronią ; )) Zobacz załącznik 536419
A tu śmieszka ;PP Zobacz załącznik 536420