reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień doberek :) Od wczoraj jak kazała gin użyłam tej pierwszej globulki na infekcje, mam używać ich na noc, wstaję rano a całe spodenki od piżamy mokre:baffled: Jak szłam do łazienki to czułam jak mi tak ciurkiem cieknie taka wydzielina biała i przezroczysta... to przez te globulki chyba co nie? musiała się rozpuścić czy co:confused:

reklama
Nisiula na BB tylko PW . Jak nie dotarła to odezwij się na fejsie :blink:

Inka możliwe że od tego . ale nie wiem , nie używałam :no:

Byłam u gina ludzi zero , a baba mi mówi nie wyciągne już karty bo za dużo ludzi :wściekła/y::wściekła/y:

Papitka ty kochana nie czekaj tylko po @ gon do gina. Moja siostra od jakiegos czasu ma bardzo bolesne @.. mdleje, kladzie sie do lozka, zwalnia z lekcji i wraca do domu bo nie wyrabia i mowie jej zeby poszla do gina to ona nie ma zamiaru chodzic po takich lekarzach hehe:p to jej mowie zeby poszla do okulisty moze jej pomoze skoro chce sie meczyc:p
Paulina i jak pobyt ukochanego??:D tez bym chciala psiaczka miec.. ale tutaj nie mozemy trzymac zwierzakow w domu ;) My na gieldzie kiedys kupilismy spanielka, kurde ile on juz ma lat? hmm ok 10 bo moj brat pamietam maly byl;) A jest taki fajny, chociaz ma tylko mojego tate upodobanego, ze jak on lezy a tato stoi gdzies obok i wolasz Korka(tak sie wabi) :p no tak warczy ze masakra hehe podejsc sie nie da:p a jak taty nie ma w domu to kochany :p
Milena oo matkoo.. dobrze ze P byl z toba.. bo tak to sama z mala i taka akcja.. masakra.. czyli bylas u gina i nie chciala dac tobie twojej karty czy co? jakas powalona babka..
Nisiula kurde juz bys mogla urodzic:p hehe tutaj zawsze na forum czekamy jak ktos w ciazy na malenstwa:p Pamietam jak Milene wyganialismy hehe:p i jak dluzej sie nie odzywala to bylo ooo moze rodzi a tu wpada Milena i pisze ze jeszcze nie i jest jeszcze 2w1:p
Inka a moze sobie zbyt płytko "wepchnelas" ta globulke i dlatego sie rozpuscila tak.. ja tak kiedys mialam jak mialam czopki na infekcje.. zle wlozylam i mi sie rozpuscilo nie tak glebiej a zaraz przy wejsciu i tez mialam takie glupie wrazenie..

magda- hehe no już bym chciała mieć to za sobą... ale wiecie ja tu jestem codziennie od 9 do wieczora... wiec jak by mnie nie było przez pare dni na BB to wiadomo że to mogło nastąpić ;p hehe wiec jak coś to pamietajcie... ale dam wam znać jak sie coś bedzie dziać;d

jak narazie jest cisza... chociaż nie mogłam usnać dzisiaj w nocy dopiero zasnełam po 12 w nocy, nie dość że mała się wierciła w brzuszku to jeszcze miałam tyle myśli że może przez to ;p hehe..... myśle że dziisiaj będzie spokojna noc...

magda-to ubezpieczenie aut jest straszne my mamy fiata punto i już drogo wychodzi:/ ja na to 500 funtów się nie złapałam:/

papitka-Ją też mam strasznie obfite @ ale teraz mam krótsze niż przed ciążą

Byliśmy u siostry P. na kawie i przywitać się z babcią...dobrze że tak blisko, mały spibjuz od godziny:) ją już posprzatalam i na dziś mam spokój a P. na obiadów -kolację zje pizzę bo nie chce mi się dziś gotować... dla małego mam zupę pomidorowa;)

Laski zawsze uciekają kiedy ja mam czas ;))

Magda no nie dała mi karty , że już za dużo pacjentek . A jutro pójdę do mojego gina . zeby jakieś usg zrobić .

Nisiula bedziemy pamietac hehe;)
Happy a czemu sie nie zlapalas? Nie zdazzylas pewnie tego zalatwic.;/ masakra ze tak malo czasu daja..
Milena i jak sie czujesz??

Ja dzis zrobilam salatke z zupek chinskich na obiadzio.. T ma dzis urodzinki, później kupimy jakies ciacho dobre do herbatki a wieczorek:p
A jeszcze dzis do dentysty musi jechac..

Ale to tak zawsze jest.... hehe,... chyba u każdego.... że jak ktoś ma czas to nic sie ciekawego na forum nie dzieje

reklama
Madzia Najlepszego dla T :blink: Spełnienia marzeń , no i miłego wieczorku ;-);-) Teraz jest ok , boli bo boli ale to nie to co w nocy . oby już mnie taki ból nie złapał .

Nisiula A no tak jest ;)) Cóż zrobić ..

Moja Natalia sama obiadek jadła :shocked2: Cieszcie się że jej nie widzieliście hahaha . Zjadłam sobie jogurcik bananowy , i czas na ogarnięcie trochę kuchni póki jakoś w miarę się czuję A Natalia siedzi w foteliku : )))

Do góry