reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

LIZA - w sensie może nie gruba ale w ogóle nie umięśniona sam tłuszczyk zero wyrzeźbionej sylwetki :dry: wkurza mnie moja "leistość" :-D

No i dzień w pracy minął pięknie :-D :-) zmykam do domku :-) do jutra ;-)

reklama
Femme początek czerwca czy koniec lipca:p Mój C to mówi że on nie chciałby tak szybko żebym zaskoczyła bo staranka są fajne:p

kasiek hehe no to tak jak u nas, potaralismy sie o mikolaja ;P jeden cykl a potem pacze a @ nie ma- test i dwie krechy... :-D
Femee tuszuje, tuszuje :-D hehehe

Patrze o starankach temat my też z J poszaleliśmy przez ten tydzień :zawstydzona/y::-D jeden test robiłam wczoraj na razie 1 kreska, w sumie to jeszcze za wcześnie kolejny będę robić czwartek-piątek a jak dalej nic to pójdę na betę ;-)

Wracam do Was Dziewczynki :-) ten tydzień minął jak jeden dzień :-( było cuuudownie! tylko szkoda że tak krótko nawet dobrze się sobą nie nacieszyliśmy :no:

Kamma to trzymam kciuki;))

Femme piekne zdjęcia ,zazdroszcze wyprawy i tez trzymam kciuki;))

Ja sie wziełam za porzadki..obiad gotowy ,a wieczorem strefa kibica;)

Liza mi to nawet przez myśl nie przeszło ;-) J mnie trochę "zaczarował" i się zgodziłam, przez tydzień trudno się postarać a teraz mamy 1,5 miesiąca przerwy znowu, dam znać jakie będą wyniki :tak:

Mi się wydaje że Rosja szybciutko rozgoni Polskę ja obstawiam 3:1 dla Rosji :-p

Ja myśle ze bedzie 2:2 optymistycznie;) Wtedy z Czechami musimy wygrac i wyjdziemy z grupy..tylko pewnie co najmniej 3:0 hehe

reklama
Kamma ooo to nawet nic nie mówiłaś fajnie że się staracie teraz J ma nie złą prace to łatwiej się zdecydować chyba nie?? Trzymam kciuki&&&

Do góry