reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

Kamma oj my to jeszcze:p Ja bym chciała już ale z drugiej strony do pracy bym poszła zobaczymy jak C zacznie jeździć to tak wstępnie powiedzieliśmy że jesień przyszłego roku;(

Liza
wszystkiego najlepszego:p

U nas non stop chmura przychodzi i pada wrrr

reklama
Kasiek aaaa a mi się coś ubzdurało że Wy już ;-) ja też bym Naszych "wybryków" nie nazwała staraniami a raczej seksem bez zabezpieczeń :rofl2: konsekwencje te same ale jakoś lepiej brzmi :-p

Liza jeszcze tutaj 1oo Lat! :-)

Jezuuu ale mam lenia nawet oddychać mi ciężko :-D

Kamma no niestety my nie:( no zobaczymy jak się przez ten rok sytuacja wyklaruje no widzisz u Was jakoś tak łatwiej J ma dobrą pracę i chyba na razie nie musicie się martwić co? Jaki ten świat jest beznadziejny;/

Kasiek wiesz teraz ma dobrą pracę, ale wiecznie tam siedzieć nie będzie tym bardziej jeżeli okaże się że jestem w ciąży, ale tak czy siak dla nas to chyba najlepszy czas na 2 dziecko, jeśli teraz" nie zaskoczyłam" to super ale jeśli jednak to też cieszyć się będę :tak:

Kaamaa super podejscie ;-)

Kurcze u was nie pada a u nas przed chwilą tak luneło :szok: ...

Co do meczu w sobote myśle ze Polcay dadzą rade i bedzie 3:1? ;-)

Kamma my tez tak do czasu myslelismy, jak bedzie to bedzie ..ale teraz coś bardziej na nie . Ja tez jestem ciekawa wyniku Twego:-)

Liza 100 lat!!!

Nie wiem co narzekacie na pogodę , u nas od 11 słonko swieci pełną parą , mamy 23 stopnie;-)

Co sie z wami dziewczyny dzieje??/rozumiem ze z młodych wiekszosc uciekła ale tutaj wieksze pustki;(

Hej
No ja jetem tez ale nikt nie pisze wiec wiadomo sama nie bede pisac :D
U nas Daniel ma pierwszą kroste ospową, Miki czysty... :p ehhhhhhh
Milego weekendu tez zycze!

Liza moze to i lepiej jak dzieciaczki razem przejda przez to i ty bedziesz pozniej juz miala swiety spokoj z ospa:)

Ja mam ostatnio urwanie glowy:-) jutro ide na wesle,wiec trzeba bylo sie obkupic:) Alana tez:)

reklama
Liza życze zdrówka ...My ponad dwa lata temu przez to przechodzilismy...Kaja miala nawet w buzi;/...

Kaja w nocy miala atak kaszlu krtaniowego masakra...ale tylko raz i spała do rana,kupie dzisiaj neoangin do psikania i zobacze po weekendzie co sie wykluje,mam nadzieje ze nic;/
Dzisiaj jedziemy na dzialke ,u nas piekna pogoda a od jutra upał;))
Miłego weekendu;)

Do góry