Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kamma oj my to jeszcze Ja bym chciała już ale z drugiej strony do pracy bym poszła zobaczymy jak C zacznie jeździć to tak wstępnie powiedzieliśmy że jesień przyszłego roku;(
Liza wszystkiego najlepszego
Kasiek aaaa a mi się coś ubzdurało że Wy już ;-) ja też bym Naszych "wybryków" nie nazwała staraniami a raczej seksem bez zabezpieczeń konsekwencje te same ale jakoś lepiej brzmi
Kamma no niestety my nie no zobaczymy jak się przez ten rok sytuacja wyklaruje no widzisz u Was jakoś tak łatwiej J ma dobrą pracę i chyba na razie nie musicie się martwić co? Jaki ten świat jest beznadziejny;/
Kasiek wiesz teraz ma dobrą pracę, ale wiecznie tam siedzieć nie będzie tym bardziej jeżeli okaże się że jestem w ciąży, ale tak czy siak dla nas to chyba najlepszy czas na 2 dziecko, jeśli teraz" nie zaskoczyłam" to super ale jeśli jednak to też cieszyć się będę
Hej
No ja jetem tez ale nikt nie pisze wiec wiadomo sama nie bede pisac
U nas Daniel ma pierwszą kroste ospową, Miki czysty... ehhhhhhh
Milego weekendu tez zycze!
Liza życze zdrówka ...My ponad dwa lata temu przez to przechodzilismy...Kaja miala nawet w buzi;/...
Kaja w nocy miala atak kaszlu krtaniowego masakra...ale tylko raz i spała do rana,kupie dzisiaj neoangin do psikania i zobacze po weekendzie co sie wykluje,mam nadzieje ze nic;/
Dzisiaj jedziemy na dzialke ,u nas piekna pogoda a od jutra upał)
Miłego weekendu