reklama

Młode Żonki :D

przyszlam do was z kawka,maz na rybach a ja nie lubie pic kawy sama :no:
pewnie was nie ma,ale to nic..lepiej mi sie pije jak stukam w klawiature :-D
Edysiek aj te pokusy..no ale jak tu odmowic,jak tyle smakolykow na stole..nie da sie :no:
Asienka jak po imprezce?
a ja wczoraj wzielam dzieci do parku,miedzy jednym deszczem a drugim,byla muzyka na zywo,tance irlandzkie,mini teratr oraz malowanie twarzy i duzo do jedzenia oraz pyszne lody..mlody ledwo poczul zapachy to juz byl glodny :-D,chociaz kilka minut wczesniej jadl,potem troche maluchy pobiegaly na placu zabaw i jak znowu zaczelo padac,to przyszlismy do domciu..
Liza musze posluchac,co za piosenke wrzucilas ;-)
milej niedzieli :tak:

reklama
Pusto tu dzisiaj.
Madlen a co tam, raz na jakiś czas można odpuścić. Ważne, że są efekty, mama jak tylko mnie zobaczyła to od razu powiedziała, że schudłam :tak:
Mój K. dzisiaj przywiózł rybek, więc będą na kolację :tak:
Martusia u nas teraz wyszło słońce, ale i tak jest zimno. Jakoś nie chcę mi się wychodzić z domu :no: Trzeba było w piecu rozpalic, ale za to teraz jest fajnie cieplutko :-)

ehh mi sie marzy kominek w domu na takie zimne wieczorki, mala nie chce zasnac a jutro musi jechac juz po 5 do przedszkola bo m ma jutro na 6 i nie bedzie mial kto jej zawiezc, eh ciezki poranek sie szykuje wrr

Witajcie, dzisiaj tak raczej nocnie niz wieczorowo!;-)
maly nie chcial usnal i dopiero po 21 padl. teraz malz prasuje, a ja sobie chwilke klikam w necie. Zaraz kapiel i spanko, a jutro bal czyli rozpoczecie Tygodnia Bliskosci.:-D
lena - powodzonka podczas remonciku!;-)
Edysiek - mniam mniam swieza rybka!:-)
madlen - fajnie, spedziliscie sobotke. :-D
Upieklam babke o ktorej pisalam i powiem tylko NIEBO W GEBIE!:-D
Dobranoc Kobitki!:-)

Witam!
Martusia jak tam poranne wstawanie ?
Lena szybkiego zakończenia remontu :tak:
Asieńka a kreacje na bal gotowe :-) Udanej zabawy :tak:
Pogoda dalej nas nie rozpieszcza, nie dośc że zimno to jeszcze pada i wieje :no: Jak budziłam rano Angelę o 7 to było jeszcze ciemno :szok: Na szczęście wstała szybko, bo dzisiaj w szkole robia sałatkę owocową :tak:
Ja muszę brać się za porządki, bo przez weekend nic nie robiłam i teraz nie wiem od czego zacząć :rofl2: W międzyczasie będę sobie podglądać Dzień Dobry TVN, a jeszcze dzisiaj są moi ulubieni prowadzący :-)

reklama
wpadam tylko na chwile roczek bardzo udany solenizant w garniturku bezowym wygladał przeslicznie no my dokłądnie impreze robimy w dniu urodzin Wojtka akurat to sobota i to ta chrzcielna w kosciele takze bez problemu sie załapiemy tylko u nas juz bedzie pewnie bardzo zimno a moze i snieg spadnie wiec pewnie cos polarowego bedzie trezba sie zaopatrzec a garniturek musi poczekac pewnie kupie go na wesele chrzestnej małego. oby 19 listopada była taka pogoda jak rok temu ładnie swieciło słoneczko i było ciepło pamietam jakw ychodzilismy ze szpitala to nawet mełemu kombinezono nie ubrałam a natomiast tydzien pozniej było juz mrozno - mielismy wizyte kontrolna wagi bo mały zabardzo spadł w szpitalu i wiem ze bałam sie z nim wyjśc co taka niska temp była ;/ sorki ze tak tylko o sobie ale dzis jestem zmeczona na maxa także miłego dnia dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry