reklama

Młode Żonki :D

reklama
Aguska to masz chwile spokoju,jak maly spi ;-)..a sporo u niego tej alergii...a testy juz mial robione?
a moje dzieci dzisiaj wariuja..od rana,sie kloca..ledwo tylko cora otworzyla oczy to juz byl halas..jeszcze chwila i porozsadzam ich po katach..:wściekła/y:,chyba na zmiane pogody ich szarpie,albo zaraz zacznie padac,bo od rana jest ciemno,ale deszczu jeszcze nie widac..

madlen nie nie miał robionych bo ogolnie wyszło mu to jak skończył rok i pediatra nasza powiedziała że on jest tak żywym dzieckiem że testy zrobimy jak skończy 2 latka albo dopiero 2,5.bo teraz by sobie w życiu nie dał a niepotrzebnie stresować dziecko bezsensu.
a mam wolne pozmywałam pranie wywiesiłam bartkowi na obiad przygotowałam i tak siedze.chyba sie położe włacze tv
a dzieciaki pewnie nadmiar energii musza spalić:-Dznajdź może im jakieś zajęcie?typu sprzatanie:-Da m załatwił już olej na opał?

aguska moje szkraby to maja czasami ataki na zmiane pogody..,energia to raczej nie,bo cora chora..
moja Martyna miala robione testy jak skonczyla 3 latka,bo niby wczesniej nie ma sensu robic..,ale nie wiem ile w tym prawdy,tak mi lekarze mowili :tak:,a olej to kupimy dopiero w nast,sobote..na razie jeszcze cos tam jest...a zla jestem,bo agencia ma nadto naszej kasy za czynsz i kuzwa ciezko im policzyc ile tam jest...chcielismy kupic od razu 1000l.ale chyba nie damy rady..no chyba ,ze te jelopy zrobia rozliczenie i nie bedziemy musieli placici czynszu w listop.

Witajcie Kobitki!
U nas pochmurno i sennie za oknem.:baffled:
aguska - oj... ten czas leci jak oszalaly. Nie obejrzymy sie, a bedziemy pilnowac nasze wnuki.:-D
Bu... co za godzina na podudke!:szok: Wspolczucia Kochana!
madlen - jutro ide na koncert Anii Brody, a w srode na czytanie bajek!:-)

obralam juz ziemniaczki,zaraz maz wroci z ryb,to bedzie tarl i dzisiaj kluski ziemniaczane na obiad :tak:,moje szkraby troche sie uspokolily,bynajmniej juz nie kloca sie..;-)
Asienka fajnie,ze macie tyle roznych rozrywek ;-),udanego koncertu ;-)
Aguska,Wika tutaj robia chyba tylko z krwi...
no tak,dzieci szybko rosna..moja corcia niedawno byla malutka a za kilka miesiecy skonczy 10 lat :szok:...nawet nie wiem,kiedy to zlecialo...nim sie obejrze,a mi chlopaka przyporowadzi do domu..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry