reklama

Młode Żonki :D

Witam sie niedzielnie!:-)
Narazie przegonilam chorobsko, bo wzielam wczoraj konska dawke lekow! :-)U nas zimni i przymrozek byl nad ranem i pozno wieczorem. Lece prostowac wlosy i robic zadanko domowe z Foto mamus. ;-)O 16 idziemy na koncercik. Wczesniej jedziemy zobaczyc dywaniki dla Ksawka. W salonie nie mamy dywanika, wiec juz troche sie zimnawo naszemu bawiacemu sie na podlodze skarbusiowi. Tak mysle, aby kupic kawalek wykladziny z drogami i obszyc na miejscu.Zobaczymy co tam uda sie pozalawiac.
Milego dnia Dziewczyny!

reklama
bRY :-):-):-):-)

Madlen, przykro mi z powodu @@@ :-(:-(:-(:-(:-( Ja mam dostać poniedziałek/wtorek i już chodzę ciągle do łazienki i sprawdzam, czy już przylazła, czy jeszcze.....

Asienka, miłego odrabiania pracy domowej :-D:-D:-D

a ja sama siedzę w domu, bo M. jeszcze w pracy :-(:-(:-(

Wika no obys nie dostala :no:..trzymam mocno &&& :tak:
ja sie czuje jakby mnie walec przejechal....no coz trzeba probowac dalej..a myslalam,ze zajscie w ciaze to taka latwa sprawa..bynajmniej tak bylo u mnie wczesniej..a teraz...cos nie tak robimy z m..,albo ja mam slepa tarcze,albo on slepe naboje :-D..ale humor mnie nie opuszcza,tylko musze bardziej wyluzowac,bo chyba za mocno sie spinam i dlatego nic z tego nie wychodzi..wczesniej podchodzilam do tematu spokojnie i udalo sie,a teraz...:-(...trzeba wziac na luz..bo inaczej to doopa..

Martusia nie zamarzło :-D nawet wyschło, grubsze ciuchy dosuszaja się na grzejnikach.
Madlen przykro mi z powodu @ :-( Ja też dzisiaj dostałam, ale ja akurat się cieszę , ;-)tyle że chodzę jak chmura burzowa i wszystko mnie drażni :wściekła/y: A w dodatku ssanie mi sie włączyło i ciągle jestem głodna.
Wika oby do Ciebie nie przyszła
Asieńka jak po koncercie ?

hej, ja przed chwila wrocilam od Rodzicow, nawet fajnie bylo, caly dzien bez tv i internetu tylko zabawy z Coreczka, chyba bylo mi to potrzebne, a teraz mam kupe roboty eh
a tak poza tym to powinni mnie na blondynke przefarbowac- bez obrazy dla blondynek, szlam do domu po ciemku z autobusu przez wioske, zalujac, ze nie wzielamlatarki, a juz prawie pod domem nagle mnie olsnilo, ze przeciez mam latarke w telefonie komorkowym :-D

madlen wspolczuje @ i prania poscieli
asienka i jak dywan kupiony, super sa te wykladziny z ulica :tak:

Ostatnia edycja:
Wpadłam przywitać się z kawką :-)
A tu u nas pusto :szok:
Martusia no niezłe z tą latarką :-D Fajnie, że miło spędziłaś czas z córcią.
Wczoraj pokłóciłam się z mężem, ale chyba z mojej winy a raczej z winy @ i ogólnego rozdrażnienia. Na szczęście szybko udało mi sie go spacyfikować i było ok ;-)
Teściowa w końcu przyjechała, Angela nie mogła się nacieszyć i siedziała u niej do późna. Przywiozła mi foremki na mufinki :-) Cieszę się, bo zawsze chciałam tylko kasy mi było szkoda. Teraz musze poszukać jakiś przepisów i w sobotę trzeba będzie zrobić.

Hej dziewczyny :)
Wesele SUPER!!!! Mówie Wam ;)))
no ale od poczatku, wybrałam jednak sukienke czarną(z czego sie ciesze bo bylo zimno a ona taka własnie na wesele jesienne!), dodatki srebrne, kwiatka miałam we włosach ;) jasnego takze rozjasnilam sie tez tym ;-) zdjęc nie mam, nie robilismy nie bylo czasu ;P siostra Marcina zrobila nam jakies i bedzie mnóstwo zdjęc zrobionch przez fotografa, bo jak nigdy nie bylo nas widac na weselach tak cos czuje ze na plycie po sobocie bedziemy czesto :DDD
Wybawiłam sie ze szok,wrócilismy do domu kolo 3! Daniel zasnol na sali kolo 22, a Hania przysnela na 15min a tak to bawila sie do konca- zaszalała mówie wam ;)
A Miki... Miki byl troszke łobuzem ponoc bo nie mial sie z kim bawic, ale mama dała sobie rade, zasnol tez spokojnie i jedna pobudke mial kolo 22:30, tak to mama nie narzekala :) ciesze sie.
A wczoraj zaliczylismy poprawiny :) juz ze wszystkimi! umęczenie z Mikim dzieciak jakis go pchnol guz na glowie zostal, potem juz jęczał bo te trójki zaczely chyba rosnąc;P dobrze ze to tylko chwile bylismy (4h) ale pokazalismy se bo chrzestny chcial tez zobaczyc malego :)
Jak jakies zdjęcia mi siostra M przesle to wam pokaze a jak nie to dopiero jak płytki dostaniemy pokaze napewno. :))))
No ide ciuchy skladac, nie chce mi sie zmeczona jestem i nogi mnie bolą :D Hania w szkole :)

Sorry ze tylko o sobie ale nie mam sily nadrabiac... ;P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry