reklama

Młode Żonki :D

Edysiek o jak znajdziesz jakis ciekawy przepis na muffinki to zapodaj bo ja foremki mam ale przepisu brak to tez na niedziele zrobie dla Hani :)
aguska milego ogarniania, i szybkiego! ;-)

Ja dom ogarnelam, jedno pranie zrobilam, Mikolaja polozylam i ide lezec ;] rosołek gotuje :D

reklama
liza ja też nastawiłam rosołek:-D
mały ogląda kawe ja popijam kawe i sprzątam a troche tego jest bo m w sobote kładł panele w przedpokoju i jeszcze jest pełno kurzu i bałaganu.
ja to zawsze wszystko naraz sprzątam :-D i do tego karmie małego:-Dbo kanapke wcina
dobra lece za jakiś czas znowu sie odezwe

A u mnie dzisiaj zupa jarzynowa :tak: Z dużą ilością zielonego groszku, bo taką lubi Angela.
Liza fajnie, że się wybawiłaś. Jak znajdę jakiś przepis to wkleję linka. Jeszcze nie szukałam, bo najprędzej będe robić w sobotę. W tygodniu nie mam czasu i chcę robić z Angelą a teraz mam 2 zmianę, więc widzę się z nią tylko godzinę po szkole.
A może któraś z dziewczyn ma sprawdzony przepis ?
Aguska my kobiety musimy umieć robić kilka rzeczy na raz, bo inaczej nie wyrobimy :-D

no ja już ogarnęłam a rosołek zaraz będzie gotowy:-)
edysiek oj tak my to mamy tyle na głowie że facet by tego nie ogarnął:-Dmój m czasem sie dziwi że ja to wszystko zrobie przy Bartku:-D ale sa dni gdzie nic nie robie:-p

Witajcie Kobitki!:-)
Co do koncertu, to bylo supperrr.:-D Koncert byl darmowy, ale kupilismy sobie plytke z piosenkami Anii Brody. Sa to spiewane wiersze dla dzieci.:tak: Super sprawa. Maly tancuje radosnie przy tych dzwiekach.:-D
Edysiek - fajny prezencik, foremki do mufinek.:tak: Co do przepisow to polecam mojewypieki.pl Moja kolezanka chwali sobie muffinki z tej stronki. ;-)
aguska - milego spotkanka z kolezanka!:-)
Smacznych rosolkow Wam zycze!:-D
Liza
- Supeeerrr, ze weselicho sie udalo, a Wy sie wybawiliscie za wsze czasy!:-D
Milego dnia Kobitki!:-)
Brrrr... ale zimno. U Was tez tak wieje?:baffled:

Edysiek hehe mądre słowa, ja czasem tez robie 5 rzeczy na raz, a M sie gubi jak mam dzieci przypilnowac i cos ugotowac ;-)
aguska u mnie rosolek tez zrobiony ;-) Miki jeszcze spi, jak wstanie to zje.
Asienka dzieki za linka zaraz zajrze :-) super ze koncert sie udał :-)

Co do pogody to jest szaroburo i wieje ;] brrrrr.... Hania dzis do szkoly poszla w kozakach i kurtce zimowej :no:

Edysiek no przez wekend strasznie tu pustawo bylo, jak zrobisz te mufinki to nie zapomnij nas poczestowac
:tak:
aguska- super, ze Chrzciny udane, sprzatanie po kladzeniu paneli buu :no:

Liza- bardzo sie ciesze, ze sie wybawilas na weselu, wspolczuje zabkow Mikiego, gratuluje dzielnej Hani, a Daniel spal do rana na sali??
daj rosolku jak ugotoujesz przyda mi sie bardzo bo mam zapalenie zatok :zawstydzona/y:

asienka- super, ze wybawilas sie na koncercie

ja dzis rano lupmeks zaliczylam kupilam malej butki emu, sobie sweterek h and m i skarpety antyposlizgowe do noszenia po domu bo ja kapci nie cierpie heh, a co do kulinariow to u mnie dzis rzadzi pomidorowka na stole :rofl2:

martusia zapraszam :)
Nie no Daniel jak zasnol to spal sobie a jak hania zaczela marudzic ze spiaca to zaczelismy sie pakowac kolo 2, i do samochodu go przenieslismy :tak: :-)

Ja w piecu napaliłam... brrr

reklama
My ostatnio jak bylismy na weselu to wozilismy Oliwke w aucie az zasnie ale w koncu zasnela lulana przez Tatusia i dalej spala w aucie, potem sie obudzila, troche pobiegala i pojechalismy do domciuno zimno eh niestety bedzie juz coraz zimniej :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry