reklama

Młode Żonki :D

Wika na początku nie bardzo w ogóle wierzył, a teraz od brzucha się nie odkleja :-) Całuje, mówi, że go kocha, cieszy się strasznie jak mu mówię, ze już może za kilka dni będzie z nami w domu. Nie wiem jak to będzie jak się Tymek urodzi, ale staramy się go uświadamiać, że nie zawsze będę na zawołanie Oskara, że Tymek nie będzie umiał nawet siedzieć a co dopiero się z nim bawić. Co było dla niego wielkim zaskoczeniem.
Martusia u ns to samo - jak trzeba wstać, do lekarza lub gdziekolwiek to Młody śpi nawet do 9.30, a jak nie to o 7 już na nogach.

reklama
Witam się i ja;)
U nas dzisiaj 27* a ja ide do pracy:)
Dziewczynki dziadkowie chca Gai kupić jakas zabakwe tylko ze ja nie wiem co macie jakies pomysły??

mam z tym ten sam problem bo ja już rozglądam się za prezentami na mikołaja i gwiazdkę żeby nie wyszło tak jak rok temy że kurir przyjechał po świętach...

A co Gaja już ma??? może wózek dla lalek???? albo stolik interaktywny???

Mama Boo to dziś sobie odpocznij a od poniedziałku znowu sprzątaj może coś się ruszy;)...pamiętam że ja dzień przed porodem poszłam na bazar zlazłam się strasznie ledwo doczłapałam się do domu a w nocy dostałam bóli i na drugi dzień miałam już malutką prz sobie...2 tyg przed terminem:)...

wika u nas jest tak że mała zazwyczaj wstaje o 7-7.30 a jak ja mam dziś wilne to wstała o 6...no i byliśmy na dożynkach więc nie przespałam się w dzień...

dziewczyny czy u was też jest taka cudna pogoda???? uwielbiam taki wrzesień:)

julita mój dziś też nie spał w ogóle w dzień co coraz częściej sie mu to zdarza
właśnie moje dziecko padło wykąpane najedzone:-D cały dzień spędził na dwórku bo (nadal )grillujemy na urodzinki mojego brata:-)
mama boo powodzenia może coś sie ruszy;-)
Lenka myśle podobnie jak przedmówczyni może wózek dla lalek?no chyba że już ma

U nas też dziś pięknie ja na ramiączka śmigałam i w krótkich spodenkach bo słońce dosłownie paliło

hej
mama boo ponoc kobieta przed porodem ma syndrom wicia gniazda i stad to sprzatanie
wika i reszta poranne pobudki zwlaszcza w niedziele sa okropne :-(
lena co do zabawek to tak:
1 z drozszych
a odkrwyczy domek kiddeland moja mala sie nim juz 2 lata bawi
b roweryk do pchania przez rodzicow
c jezdzik
d wozek dla lalek
e klocki
2 z tanszych
a drewniany pociag z tesco lub z ikei, potem mozna dokupywac tory itd
b interaktywne kubeczki do wkladania jeen w drugi, budowania wiez, przelewania, przesypywania etc.

ja dzis tez miala pracowity dzien padam na nos a z pogody nic a nic nie skorzystalam :-(

Lena ja polecam zabawki z Fisherprice`a, my mieliśmy krzesełko uczydełko, Oskar dostał je jak miał ok. 1,5 roku i bawił się nim chyba do 3 roku życia, polecam.
Martusia bardzo możliwe, że to ten syndrom, bo leżę i patrzę gdzie jeszcze coś trzeba wyczyścić :-)
Julita i tak praktycznie codziennie mam takie sprzątanie - no oprócz okien i mycia podłóg. Podłogi zostawiam na co drugi dzień :-) A z Oskarem do przedszkola chodzę na piechotę żółwim tempem około 20 minut, więc w obie strony spacerek jak się patrzy :-)

hej kobitki ,melduje sie że zyje ;) jestesmy w Polsce . dzis mój mąż pojechał spowrotem do Niemiec :( masakra ryczałam jak bóbr . Wczoraj zdałam egzamin z rachunkowosci ,w srode kolejny z analizy... i potem reszta pod koniec wrzesnia .strach max . jutro jade z Lenka na szczepienia i oebrac w szkole kartę do wpisów . Bardzo tęsknie za BB i tak miesiac musze sie przemeczyc .czasami porzycze laptopa od brata to was podczytam ale z pisaniem gorzej . Mam nadzieje że nasz wątek będzie goracy i bedę miała do czego wracac .Przepraszam za błedy ort ale sie spiesze max .buzzzziaki dla wszystkich kobitek :****

mama booo duuuuuużo zdrówka dla waszej dwójki !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry