reklama

Młode Żonki :D

Dużo piszecie, postaram sie powoli wkręcić.
Właśnie skończyłam robić sos z cukinii do słoików. Miałam już nie robić żadnych przetworów, ale koleżanka przyniosła przepis dzisiaj do pracy, to chciałam spróbować. Oprócz cukini daję się jeszcze marchewkę, paprykę, cebulę i dusi wszystko na papkę. Potem dodaje się koncentrat pomidorowy, ocet, cukier i przyprawy. Ja dałam jeszcze pomidory i sok z cytryny. Wyszedł taki słodko kwaśny, akurat do kurczaka. Angela mi pomagała kroić warzywa, a potem posprzątać, więc szybko poszło :tak:
Siedzimy sobie same, bo mąż pojechał na ryby i nie będzie go do niedzieli. Latem jeździliśmy razem, ale już mi się nie chce.
Madlen witaj tutaj ;-) kupę lat :-D
Mama Boo to korzystajcie z wolnej chaty, bo niedługo chyba już nie będziecie mieć za bardzo czasu dla siebie.

reklama
Mama Boo straszne z tym rowerem, normalnie ludzie bez Serca, ja tez wole grupe przedszkolakow od chorego meza ha ha ha korzystajcie z wolnej chaty ha ha
fanta tez pozdrawiam goraco
paulus nie wiem czemu ale ja jakos nie ufam prywatnym przedszkolom zbyt duzo jest takich ktorych nikt nie kontroluje i dzialaja na zasadzie robta co chceta,
liza w przedszkolu mojej Corki nie wszystkie 3 latki sa odpieluchowane i nie ma z tym problemu, moja akurat jest, sliczne masz dzieciaczki
k@r@ witaj
edysiek super miec taka pomocnice

ja dzisiaj nie mam humoru maz mnie wkurza, czepia sie o byle g...., chyba ma okres ha ha i w dodatku czeka mnie pracowity wekend :-(

Witajcie wieczorowo!
k@m@ - witaj wsrod nas, chyba wszystkie nasze malzenstwa przezywaly wzloty i upadki. Tak to w zyciu bywa.
Niestety!:-(
Liza - przesliczne sa Twoje maluchy!:-)
mama Boo - to korzystaj z okazji i wykorzystuj malza na maksa. Zycze udanej nocki!:-D:-D:-D
Lece juz, prasowac. Niestety!:eek:

asienka mi dzisiaj maz wypracowal, ale ja przy moim maluchu chodzacym do przedszkola to musze codziennie prac i prasowac zeby na bierzaco nadazyc,
a musze dzis pochwalic moja Core pani dzisiaj powiedziala, ze z oliwka nie ma kompletnie zadnych problemow, ladnie je, jako jedna z pierwszych szybko zasypia, ladnie sie uczy i bawi, hura, szkoda, ze nie zawsze w domu jest takim Aniolkiem heh

Asieńka gratulację dla córci!
Kama na pewno wszystko się ułoży, tylko oboje musicie tego chcieć. Dziecko na pewno wymaga teraz dużo uwagi i nie macie dla siebie czasu, to zupełnie normalne. Jako młode małżęństwo musicie się po prostu dotrzeć i dopasować do siebie, a to wymaga kompromisów z obu stron.

K@m@ jedyne co mogę ci poradzić to chyba rozmowa z mężem mogłaby pomóc. Mój Małż zawsze mi powtarza, że jak jest coś nie tak to mam mu mówić wprost, bo on nie jest jasnowidzem i jak mu mówię, że jest ok to jest i po sprawie. Jeśli chcecie ratować małżeństwo to musicie dojść do porozumienia.
Martusia podziwiam chęci do prasowania. I Twojego i męża :-) Ja prasuję tylko ręczniki, pościele, prześcieradła. Resztę jeśli jest taka potrzeba to przed samym założeniem. Super, że Oliwka tak szybko się zaaklimatyzowała :-) A ty się tak martwiłaś.
Edysiek fajnie, że córa ci tak pomaga. U mnie zawsze kończy się na zapale. Oskar chce pomagać np. przy babeczkach a w końcu sama siedzę w kuchni :-) No, ale ty masz córę więc inaczej :-)

A ja w końcu sama siedzę w domu, teściową coś połamało i Małż w końcu z Oskarem musiał jechać na festyn. Nie wiem czy będzie Młody tam spał, czy nie.
Ja mam jakieś plamienia od wczoraj i nie wiem czy to od badania czy o co chodzi ?
Dzisiaj myję okna :-D

Hejka
Dzieki dzieki, :) dzieci niewiem do kogo podobni szczerze, córa ponoc do mnie, Daniel do meza a Miki? ponoc wymieszany i podobny do dziadka ;P niewiem...
K@m@ witaj! przykro sie czyta takie rzeczy, ale mam nadzieje ze bedzie lepiej:tak: porozmawiaj z mężem o tym co cie boli, otym co bys chciala zmienic... moze o tez by chcial ale mysli ze tobie to pasuje...? trzymam kciuki!:*
Mama Boo no plamienia moga byc od badania:-D widze ze zaczynasz szalec by przyspieszyc ;-) mam nadzieje ze pomoze ( mi nie pomoglo i miki pojawil sie 8 dni po terminie z OM, ale w terminie z USG :D)
Martusia ja jak MamaBoo prasuje jak taka potrzeba, przed zalozeniem :) a córe masz super ze tak sie zgrała z przedszkolem :tak:
Edysiek moja córa tez mi tak chetnie we wszystkim pomaga i chce pomagac:-D tylko czasami jej nie wychodzi ;-)

Sorrka jesli kogos pominełam ;P
Nocka oki, w paszczy Mikołaja odkryłam kolejnego ząbka, wreszcie ruszylo po 3 mies przeriw mamy górną czwóreczke:tak:
Jutro jak pojedziemy do tesciów czeka mnie w poniedzialek robota z papryką... tz. papryka w słoiki, leczo...na zime ;] mam nadzieje ze @ do tego czasu juz nie bedzie ;P:)
A dzis czekamy na ciepełko i na dworek wyruszamy :)

Witajcie
Jakoś nie mam nigdy czasu żeby coś napisać...podczytuję was ale nie mam weny chyba odpisać....

praca dom, praca dom,praca dom....i tak w koło...

reklama
witam sie i ja
edysiek super że córa pomaga;-)
Mama Boo będziesz myć okna:szok: wariatka z ciebie(ale tak pozytywnie:-D;-)) a może to plamienie to początek...
Liza ja rówenież uważam że masz fajniusie dzieciaczki a Mikołaj jest taki do schrupania;-)
K@m@ ja też myśle że jedynie szczera rozmowa może coś zmienić tłumienie w sobie uczuć nic nie naprawi.powiedz szczerze co cie boli co martwi i zapytaj sie także o jego uczucia co jest nie tak?może dojdziecie do porozumienia czego wam życzę
Co do prasowania to ja prasuje Bartusia rzeczy prawie zawsze już taki mój nawyk:-pa resztę to zależy co.

My wczoraj byliśmy na działeczce u Bartka prababci mały szalał m robił dach w altance.mały wcinał maliny bardzo mu smakowały.dziś jeszcze nie mamy planów ale ciepło sie robi więc w domku pewnie nie będziemy siedzieć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry