reklama

Młode Żonki :D

Witajcie!
Niedawno z zakupow powrocilam. Ach... padam.
Paulus - kiedys ze soba rozmiawialysmy na privie! Dopbrze pamietam(?), ale pozniej kontakt sie urwal?:-( fajnie, ze z nami jestes!:-)
Ja tez urodzana mieszczucha jestem, ktora przeniosla sie na lono natury. :-)
madlen - zdrowka dla malza i cierpliwosci dla Ciebie kobito!

reklama
Hej :-)
Na 11.00 mam wizytę u ginki, więc mocno trzymajcie kciuki :-) Dam znać jak tylko wrócę.
Wczoraj Małż miał wypadek - jechał n rowerze i facet cofał samochodem, zatrzymał się i znów cofnął. A ten wyleciał z roweru robiąc fikołka. Czujecie, że kierowca odjechał ? Wrrrr... Na szczęście pobolewa go tylko łokieć i noga, bo spadł na bok...

Ile nowych Żoneczek :-)
Madlen przy chorym mężu to ja wolę całą grupę przedszkolną chorą niż jego :-)
Pauluś ja też miałam przygodę z prawem jazdy, le po niezdanym egzaminie się zniechęciłam. Pewnie kiedyś znów podejdę. Miałam tak jak ty -strasznie polubiłam jazdę samochodem, bardzo mnie odprężała.
Edysiek też zazdroszczę tej wsi. Cisza, spokój, fajnie :-)
Fanta a ta ankieta musi być sporządzana przez osobę, która ma w teh chwili dziecko w wieku do lat trzech ?

Madlen moj jak jest chory to umiera wręcz heh... Faceci... :)
Asienka tak tak dobrze pamiętasz:) szkoda, ze sie kontakt urwał ale juz jestem:)
Mama Boo trzymam kciuki za to by wszystko bylo dobrze po wizycie:) ja niestety musze zdawać do skutku bo za jakis czas zacznę szukać pracy i trzeba jakos zawozić Aleksa do przedszkola

Mama Boo trzymam kciuki za wizyte;-) a z tym wypadkiem to co to za ludzie nie dość że przejechał człowieka to jeszcze odjechał!!!!!!dobrze że m nic poważnego sie nie stało
madlen oj współczuje facet w domu do tego chory!:no: masz trzecie dziecko:-D
Asienka fajnie że zakupy udane
pauluś powodzenia z prawkiem
pozdrawiam reszte i życzę miłego dnia
u nas ok;-)

hejjj :)

nie było mnie ostatnio, bo po powrocie do proacy muszę sobie jakoś od nowa zorganizować obowiiązki w domu :) i na kompa czasu brak:no: widzę, ze napisałyście duuuuuużżżżżżżżżżoooooooooooooooo!!!! Wybaczcie, ale nie mam dzisaij czasu na naddrabianie, jadę za pół h do szkoły...

Witam nowe Żoneczki :))

Co do mojej pracy, to moją główną szkolłą jest gimnazjum, ale pracuję też w SP i tam uzupełniam etat. I, szczerze, to lepiej pracuje mi sie w gimnazjum:tak: I młodzież musi sie słuchać, wyjścia nie ma :-D:-D:-D Raczej należę do tych wymagających nauczycieli :-D

Mama Boo, nadal dwupak??

Może wieczorkiem wpadnę, to Was nadrobię :)

Miłego dnia :)

Witam sie piątkowo!
Wpadłam tylko na chwilkę zobaczyć co z tą ankietą. Zacznę do Was częściej zaglądać <ale dopiero po weekendzie>, bo tu same znajome mamuśki :tak:.
Pozdrowionka duże dla Aguska, Madlen79, Liz, Martusia1605, Edysiek, AsienkaPL oraz całej resztymłodych żonek :tak:
Hej :-)
Fanta a ta ankieta musi być sporządzana przez osobę, która ma w teh chwili dziecko w wieku do lat trzech ?

Oj tam. Twój Oskar był kiedyś mały prawda :-D i jak mu dawałaś parówki, to wypełnij ;-). Dzięki śliczne :tak:

Miłego dnia :tak:.

reklama
Witajcie weekendowo!:-)
Co za pogoda, masakra jakos, no coz... trza isc na maly spacerek!
Udanego dnia zyczymy!:-)
mama Boo - trzymam kciukasy!:-)Bedzie dobrze!:tak: Malzowi zycz duzo zdrowia!:-)
wika - ach... Ty wymagajaca Pani Nauczycielko!:-D:-D:-D
Paulus - bywasz nieraz w Toruniu?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry