reklama

Młode Żonki :D

reklama
Hej dziewczyny!
Ja z doskoku. Dużo się u mnie dzieje. Nie nadrobię Waszych postów, bo tego jest po prostu za dużo. Czyżbyście jakiś rekord w pisaniu biły? :-D
Mam do Was dużą prośbę :tak:. Mam nadzieję, że pomożecie?
Kochane mamy, proszę pomóżcie mi w zebraniu wyników do pracy mgr (Ocena jakości mięsnych odżywek dla dzieci) w zamian chętnie podzielę się spostrzeżeniami po napisaniu pracy :) Każdej mamie, która wypełni ankietkę dziękuję z osobna i pochylam się w ukłonie!!!:)

Spożywanie parówek przez dzieci w wieku od roku do lat trzech.

ps. wszelkie rozsyłanie po "dzieciatych" rodzicach mile widziane:) Dzięki wielkie za pomoc!!

Z góry dziękuję :tak:. Miłego dnia wszytkim :-)

To ja na początek napiszę coś o sobie. Po ślubie jestem nieco ponad 8 lat, a znamy się ho ho :tak: Mam jedną córkę Angelikę, która teraz jest w 2 klasie podstawówki. I na dzień dzisiejszy więcej dzieci nie planuję;-). Mieszkam na wsi, gdzie przeprowadziłam się do męża po ślubie, bo wcześniej mieszkałam w mieście. Teraz jednak do miasta już bym nie chciała wrócić.
Ja już po pracy, właśnie wróciłyśmy z Angelą ze sklepu. U nas też strasznie zimno tyle dobrze, że nie pada. Masakra z tą pogodą, tydzień temu było 30 stopni a dzisiaj jest tylko 13:no:

Edysiek- witaj wśród nas, fajnie, że możesz powiedzieć o sobie, że jesteś na pewno szczęśliwą żoną, bo nie wiele babek tak o sobie może w pełni powiedzieć, ja też przeszłam wędrówkę z miasta na wieś i nigdzie bym już sie sta nie ruszyła, a na pewno nie do miasta
Pauluś- witaj
fanta- ankieta wypełniona :-)
liza- mam nadzieję, że głowa już Cię nie boli

u nas pogoda masakra pada i zimno jak piernik, a w dodatku cała nasz trójka chora :-( no, ale do przedszkola i do pracy trzeba chodzić

To i ja cos wiecej napiszę. Jestem Paula i jak widac w nicku mam 22 lata choć skończę w grudniu dopiero:) moja rodzinka są synek Aleks i mąż Artur. Jestesmy ze soba ponad 4 lata a po ślubie jak juz pisałam 2 lata. Obecnie jestem w domu i wychowuję Alka a małż pracuje i nas utrzymuje. Ostatnio postanowiłam zainwestować w siebie i obecnie chodzę na kurs prawa jazdy- juz niedługo egzamin brrr. Coś jeszcze chciałybyście wiedzieć?
Ps u nas pogoda okropna co chwile pada i zimno a w dodatku moj A musi nosić do kotlowni węgiel który dzis kupił... Eh te wydatki na opał
Liza i mnie męczą ostatnio bóle głowy...

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane,daje znac ze zyje..ale na dluzsze pisanie nie mam czasu
unhappy.gif
,przed chwila mlodego wsadzilam do wanny,to szybko siadam na Bb
wink2.gif
..do tego mam w domu meza chorego,a z chorym facetem to jeszcze gorzej niz z dziecmi !!
yes2.gif

sciskam mocno,jak tylko znajde wiecej czasu,to obiecuje wpasc do was z kawka
wink2.gif

Mama Boo widze,ze ty dalej 2 w1 ..trzymaj sie kochana !! i powodzenia ;-)
witam nowe mamusie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry