reklama

Młode Żonki :D

My po spacerku. Pogoda byl ladno i conieco slonko przebijalo.:-)
madlen - jak tam huragan?:-) :szok:
aguska - moj to rozgadany po mamusce. :-DTo dziedziczne!:tak:
mama Boo - nasze dzieciaki to nas zawsze zaskakuja i zaskakiwac beda!:-)
Dobranoc dziewczyny!

reklama
madlen zdrowka zycze, jak pogoda?
u nas ladnie, tylko w nocy lalo i znowu burza byla, a ja zostawilam wsyztskie buty na tarasie i rano wnet na boso musialam jechac :-D
Edytka podziwiam Cie za wytrwalosc w liczeniu kalorii mi by sie w zyciu nie chcialo, mimo tego, iz chyba powinnam :tak:
asienka slodki ten Twoj maluszek, tez bym chciala isc dalej na studia, ale finsnowo to jest w moim przypadku niewykonalne, moze kiedys
mama boo mnie tez przeczyscilo jakis czas przed przyjsciem Oliwki na swiat, ale tak bardzo, ze msyalalm ze umre

u nas dzis pechowy dzien poczawszy od butow o ktorych pisze na poczatku postu, po oliwki wymioty no, ale na szczescie okazlo sie, ze to niestrwanosc, bo w przedszkolu normalne jadla i nic jej nie bylo

Witam się :-)
U nas spokojnie, wczoraj od kiedy wróciłam z przedszkola aż do 22 skurcze były. Nieregularne i mało bolesne, ale to już sukces :-D Dzisiaj też czułam od rana parę skurczybyków. Czuję, że to już niedługo. Jakoś mi po prostu inaczej.
Martusia nieźle z tymi butami :-D
Madlen jak tam po huraganie ?
Asienka to racja, ale dla mnie okres 1,5-2,5 roku miał swój jedyny urok :-)

Ja dzisiaj na obiad mam takie pyszności, że doczekać się nie mogę. Robię nugettsy z kurczaka i do tego sałatkę z ziemniaków, ogórka gruntowego i cebuli - wszystko w majonezie. Objedliśmy się tą sałatką na wsi i Małż sobie już na obiad zażyczył :-)

Hej

Mama Boo a ty jeszcze tutaj? :-D hehehe skubaniec uparciuch rosnie ;-) podaj przepis na tą sałatke z zmieniaka i ogórka i cebulki! :-)

Przepraszam ze nie odpisuje ale nie mam sily wiecej nadrobic:-(
mąż dzis srednio, ma 3 dni zwolnienia czyli do jutra, Hania w szkole do 14, jej to juz calkiem choroba przeszła, Danielek z Mikim sie jeszcze smarkaja. No i ja zaczelam sie smarkac, kregosłup mnie boli od noszenia Mikołaja i od roboty, wczoraj do tego mąz wymyślił ze jak ma wolne to umaluje pokój nasz no i jak powiedzial tak zrobil, od razu innaczej w domku, zostalo nam odnowic, sciany przy schodach, i kuchnia i pokój chłopaków;P
No i wczoraj leczo zrobilam, ale sie zarobilam przy tym....;/ dzis kupilam nakretek 20 i zaraz jak umyje wlosy ide walczyc z resztą papryki (koło 10-13kg... ) niewiem jak ja to zrobie, nie mam sily ehh....
Miki śpi, dobrze ze mam obiad to jeden problem mniej....

Buziak dla kazdej z osobna:*
Jak sie ogarne to bede wiecej zaglądac pewnie.... ale kiedy to nastąpi? niefiem :sorry2:

Liza ziemniaki kroisz w plasterki czy jak ci tam pasuje, gotujesz i mieszasz z ogórkiem, cebulką, majonezem, dodajesz sól, pieprz i wsio :-) Dziewczyno odpocznij trochę, papryki nie uciekną a ty musisz mieć siły przy 3 dzieci.
Martusia zapraszam :-)

Jak już trafię do szpitala to może uda mi się dać jakoś znać.

Witajcie przedpoludniowo!;-)
Dzisiaj idziemy popoludniu z malym do Fiku - Miku. Dzis nie ma urodzinek, wiec sala zabaw jest ogolnodostepna.:-) Juz obiad zrobiony, a raczej ziemniaki ugotowane, a jezyki w garnku sobie siedza i czekaja na podgrzanie. Lazienki sprzatniete i 3 pranko wyprane. jeszcze jedno mi pozostaje, a wieczorkiem prasowanko.:baffled: i ogladanko Przepisu na zycie. bardzo lubie ten serial.:-D
Liza - pracowita i dzielna z Ciebie mamuska
Ja robie troche bogatsza salatke do tych skladnikow dodaje jajka, groszek i marchewke ze sloika, nieraz kielbase i majonez, przyprawy jak powyzej, troche chrzanu do smaku. To nasza taka swiateczna salatka.:-)
mama Boo - czekamy, czekamy!;-) ja tez sie wpraszam na papu.;-) Pomoge w robieniu.:-)

Liza oj mi tez sie marzy malowanie, dzielna jestes tyle obowiazkow przy trojce Dzieci, a Ty jeszcze masz sily na gotowanie przetworow :tak:
asienka ja tez pomoge gotowac z Toba Mamie Boo, a moze razem dla niej ugotujemy z racji Jej blogoslawionego stanu ;-), ja tez ogladam Przepis na zycie heh, w ogole ja jestem maniaczka tvn-u heh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry