reklama

Młode Żonki :D

hej kochane !!
mam chwile na kawe ,to zagladam do was..bo zaraz musze isc lazienke sprzatac..wiecznie cos do roboty..czasami juz mam dosyc !,obiad mam od wczoraj,zupa pomidorowa,dogotuje tylko makaron i niech jedza,a jak cos im nie bedzie pasowala,to juz nie moj problem..
Asienka zdrowka dla synka !!!..
Martusia ,Liza fajnie,ze dzieciaczki zadowolone i chetnie chodza..
moja cora tez taka byla,ale z synem mialam przeboje...ojjj...ciezko bylo..mial 4 lata jak zaczal chodzic do szkoly i codziennie rano byl placz..teraz na szczescie juz jest spokoj..chetnie chodzi,nawet przy zadaniu domowym nie robic scen..a balam sie tego..nawet ostatnio zauwazylam,ze moj syn bardzo ladnie koloruje,potrafi juz pisac i czytac...wow..nawet nie wiem,kiedy sie nauczyl..oby tak dalej..

reklama
martusia nie masz czas do konca października:-) ale ja wole załatwic to wcześniej i miec z głowy, juz nie raz załatwiałam na szybko i jedynie nerwy pozjadałam ;/
Asieńka moj to czasem przesadza (chce mnie podtuczyc :dry: ) ale nie powiem ma pomysły na obiady i kolacje i czesto mi seruwuje;) zreszta śniadania tez robi :dry: mam z nim za dobrze;P
madlen wypijesz ze mną kawe? ;-)
Ja mysle ze z Danielem tez bede miala niemały poblem za rok jak pojdzie do zerówki;/ dlatego jak otworza w tym roku przedszkole to chce go wypchnąć do niego :tak: niech sie przyzwyczaja....

Hania juz w domku, Jestemy po obiadku:-) Mikuś jadł sam i zjadl prawie wszystko!:tak: ;-)

Liza wypilam juz dwie kawy,wiec przykro mi,ale nie wypije teraz z toba..,za niedlugo musze leciec po mlodego do szkoly,a jak opije sie tych kaw,to potem sikam co 5 min....jak bede miala czas to wpadne na kawe popoludniu,chociaz nie wiem,bo mialam posprzatac lazienke,ale natchnienia nie mialam..pokrecilam sie w niej i wyszlam..wiec pozniej musze tam wpasc i ogarnac,bo mnie wola..

asienka zdróweczka dla Ksawika;-)
u nas zaraz znowu będzie lało...
Bartek zjadł obiadek teraz biega obok mnie
madlen doszłaś już do siebie po chorobie?
Liza gratki dla Mikołaja mój też lubi sam jeść z tym nie zawsze wszystko ląduje w buzi:-D

Aguska nie jest zle ;-),kaszel mnie jeszcze meczy,ale to moze byc wina fajek..niestety..:tak:
Liza pisala cos do Ciebie Mama Boo ?? ciekawe,jak tam ona...jutro juz piatek..pewnie urodzi..;-)
milego wieczorku mamuski :-)

Liza pisala cos do Ciebie Mama Boo ?? ciekawe,jak tam ona...jutro juz piatek..pewnie urodzi..;-)
milego wieczorku mamuski :-)
Nie, nie pisała mi nic, ale spoko, jak tylko bede miala jakieś info od razu właże tutaj i wam napisze :tak: ;-)

Ide włosy przesuszyc i dzieciaki położyc.... ehhh.... i chwila dla siebie bedzie ;P

asienka zdrówka zycze Kochana, u nas tez chorobska rzadza niestety zwlaszcza wsrod poczatkujacych przedszkolaczkow
madlen i jak zjedli pomidorowke czy glodni chodzili? heh, dobrze, ze Synek sie przyzwyczail, a u Was jest szkola od 4 roku zycia?? , mnie tez czasem sprzatnie wola i nie moze sie dowolac ha ha
liza przedszkole to swietna rzecz, mi sie mala zmienia codziennie na lepsze jak w kalejdoskopie,
brawo dla samodzielnych Maluszkow

mnie dzis strasznie brzuch boli masakra normalnie, chyba sobie jajniki przeziebilam, a jeszcze sie @ zbliza wielkimi krokami :no:
u nas dzis masakra z pogoda tak wialo, ze wiadra lataly i metalowe plociki na budowach wyginalo :eek: nawet dzis Oliwce ubralam cieplejsza czapeczke bo sie balam o jej uszka

Martusia krecili nosami,ale zjedli ;-)..tutaj szkola zaczyna sie w wieku 4 lat,a syn zaczol nauke w sumie jak mial 3.5..,w marcu skonczyl 3 latka,a od wrzesnia poszedl do nursery..niby przedszkole,ale przygotowanie przed 1kl.<cos ala polska zerowka>..a rok pozniej juz do szkoly,teraz ma 6.5 a jest w 3 kl ;-),cora 9.5 a jest w 6kl..,za 2 lata zaczyna szkole srednia :szok:..ale jeszcze o tym nie mysle,bo sie martwie..dla mnie te moje dzieci zawsze beda malutkie...
dzisiaj jak wracalam z mlodym ze szkoly,trzymal sie za glowe z tylu.......
pytam :uderzyles sie,boli cie?,a on mi na to:nie ,ale dzisiaj mialem taki hard work,ze moj mozg mnie boli,bo wszystko sie w nim pomieszalo :-D,tak mnie tym rozbawil,ze sama do siebie sie smialam..:tak:

reklama
hej z rana
Jest jakas chętna na kawusie? ;-)
madlen ojejku:szok: to tak wczesnie juz do 1 klasy? :O a tutaj wpolsce narzekali jak zrobili to ze 5 latki do zerówki :dry: u was to jeszcze rok wczesniej jest, i jak dzieciaki dają rade? :) kurcze

Mąż Hanie zawiózł, ja ja odbiore po 13 ;) ale na dworze zimno! 9 stopni tylko ;P ehhhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry