Tygrysek1985
Fanka BB :)
wika gume tez pamietam, a teraz pewnie telefony i inne gadzeciki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz jest ledwie 5 ;P ehhh
chciałam mu kupić namiocik ale na razie nie mam miejsca więc bezsensu.
bawiłam sie w chowanego i berka staram sie uczyć Bartka też takich zabaw ale jest jeszcze za mały chociaż widzę postępy;-)
i na szczęście dużo bawi się na dworze.
Wczoraj jak wróciłam z pracy, to K. posiedział jeszcze godzinkę ze mną i pojechał na ryby. Pewnie wróci w niedzielę.
może jak pójdę na dwór i pobędę troszkę na słoneczku to mi przejdzie.

ale jestem zadowolona, bo kupiłam wszsytko co zamierzałam. Igor obkupiony na całą zimę.... no została tylko kurtka zimowa i kozaczki, ale to w przyszłym miesiacu. Dla siebie oczywiscie nic nie kupilam, ale nie lubię spędzać czasu w galeriach handlowych więc jak tylko kupiłam co potrzeba dla Igora to szybciutko myknęłam do domku
juz 3 lata mieszkam w domku jednorodzinnym i to nie na parterze zeby bylo smieszniej tylko na pietrze i slysze dzisiaj rano, ze cos gryzie w kuchni jakby chomik a to chyba mysz, no, ale ucieka, myslalam, zeby jej mlotkiem przylozyc, no, ale jest tak sprytna, ze jak przychodze to sie ucisza, maz pojechal do miasta po trutke mam nadzieje, ze zdechnie tylko ja jej zdechlej nie dotchne bleee