reklama

Młode Żonki :D

reklama
Hejka
Ja tez jestem taka ze jak mnie natchnie to sama robie przemeblowanie:D i uwielbiam zmiany;-)

Troche dennie sie czuje;/ niewiem chyba przez cisnienie ponoć biomet niekorzystny dzis ;/
Ide na dwór z chłopakami, a co tam, poki nie pada trzeba skorzystac :P

Witajcie poniedzialkowo! :-)
U nas dzisiaj pochmurno i smetnie na dworzu. Polatalam troche przedpoludniem po lumpkach. Obecnie poszukuje uzywanego kombinezoniku w rozmiarze 92/98, ale niestety nic ciekawego nie bylo. Do zimy jeszcze czas, wiec mam nadzieje, ze cos tam wychacze firmowego.;-)
Zaliczylismy rowniez pediatre. maly od kilku dni wieczorem oraz w nocy wymiotuje zaraz po wypiciu mleczka. Kurde no... Podobno to dlatego, ze pije w pozycji lezacej. Hm... no nie wiem. Malz ma chyba jelitowke, bo wymiotowal wczoraj, a mi zbiera sie na pawia.
Ponadto dzisiaj trasznie chce mi sie paciu. Co za dzien...:baffled:

asienka ja tez poluje na zimowe ciuszki heh,ale dzis rano nie dalam rady isc, a po poludniu juz nic nie bylo :( co do biegunek to dzis rozmawialam z kuzynka chyba panuja biegunki bo ona tez ma

u nas tez pogoda blee, typowo jesienna, no i jeszcze @ w pelni

trzymajcie sie jakos cieplutko mimo jesieni za oknem

Witam, ja na chwilunię. Może wieczorkiem zajrzę. Wczoraj wariacki dzień, bo od razu po pracy pojechalam na zakupy, a przy okazji zrobilam Angeli niespodzianke i poszłyśmy do kina na Króla lwa w 3D. Córcia szczęśliwa, tylko ja się poryczałam w kinie
b005.gif

Wróciłysmy późno, więc szybkie kąpanie i jeszcze czytanka. A dzisiaj spotkanie dla dzieci pierwszokomunijnych.

Hejka.
Kurcze ale mało piszecie;P
MArtusia to sie ciesz kurcze ze masz @, ja jak @ sie zaczela i zaczelam brac tabsy tak plamie juz 12 dni :( wkurrza mnie to okropnie ale mam tez nadzieje ze przejdzie:( ehhh
Ciekawe jak tam MamaBoo:tak:

Ide zaraz krupnik zrobie;]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry