reklama

Młode Żonki :D

reklama
liza ja włosy też muszę umyć a też mi sie nie chce:-p
moje dziecko jak zwykle szaleje ja nie wiem co jeszcze na obiad zrobie:baffled:
ale jest szansa że przestanie padać bo coś sie rozjaśnia

Tymon urodzony 16.09.2011r. g.21:25, 3550g, 57cm!

GRATULACJEEEEEEE Mama Boo!!!! :-)
Gratuluję :-):-):-):-) śliczny chłopczyk:tak:

Hejka.
Kurcze ale mało piszecie;P
MArtusia to sie ciesz kurcze ze masz @, ja jak @ sie zaczela i zaczelam brac tabsy tak plamie juz 12 dni :( wkurrza mnie to okropnie ale mam tez nadzieje ze przejdzie:( ehhh
Ciekawe jak tam MamaBoo:tak:

Ide zaraz krupnik zrobie;]

Ja już ziemniaki ona obiadek uszykowane, dziś mój mężczyzna zażyczył sobie paluszków rybnych:)

Dokładnie a jeszcze musze włosy umyc... bosze ale mam lenia;P wrrrrr......
Po Hanie jade dopiero na 14 ;P
Ja też umyć muszę a się nie chceeeee, Ali śpi i mamc hwilkę a zamiast tego do kompa siadłam. I jak sobie Hania radzi????

Mnie ostatnio nie było bo pakiet neta się skończył ale na szczęście wczoraj założyliśmy stacjonarny także koniec z korzystaniem z telefonu:) Wreszcie!:-D

Edyta heh dobre z tym Krolem lwem taki strsznybyl czy wzruszajacy?

Liza no ja akurat nigdy nie bralam i nie bede brala tabletek wiec nie wiem co to jest, ale brzuch mnie dzis boli strasznie...

Witajcie dziewczyny!:-)
ja rowniez tak jak Martusia nigdy tabletek nie bralam. Co do wlosow to ja zawsze myje wieczorkiem. Heh wszystko robie wieczorkiem, a pozniej rano nie moge sie zwlec z lozka.
Paulus - jak tam prawko?:-)
Dzisiaj ide z malym na male zakupki, ale cos mi nie chce spac. Kurde no... tatusia syneczek, a jego ojca bym najlepiej rozniosla. Mial kilka rzeczy dla mnie zrobic i nie zrobic. Cos kurna no....
Kolejna sprawa to zadanie domowe z Foto matek. Mialysmy wyslac kolezance 3 swoje najlepsze focie, a ona miala wybrac najl;epsze i skomentowac, a ja jeszcze tych trzech nie dostalam. Dodam, ze trza wyslac skomentowane zdjecie do dzisiaj. Kurde no...
Nerwa mam na maksa.:wściekła/y:

To dzis wszystkie włosy myjemy :Dja juz umyłam i obiadek z mikim zjadłam -krupnik wyszedł bossski :-)

pauluś fajnie ze jestes;-) Hania radzi sobie świetnie!:-) takze nie martwie sie o nią wogóle;)
martusia ja tez nie brałam nigdy ale z moimłatwym zachodzneiem w ciąże w naszej sytuacji narazie czwarte bobo nie jest wskazane;-) a abstynencji chyba nikt nie wytrzyma:D wiec lepiej juz te tabsy pobrac ;P zobaczymy jak bede reagowac jak narazie tragedia z tym plamieniem;P

Macie pozdrowienia od Anety! -MamaBoo:-) Niunio grzeczny i sporo śpi :tak: :-) wczoraj wrócili do domku :-)

W koncu jestesmy mlodymi zonkami i musimy dbac o siebie! :-)
mama Boo - dziekuje mamuska za pozdrowka. Trzymaj sie Kochana i zajrzyj do nas, jak tylko znajdziesz chwileczke czasu.:tak:

Asienka no trzeba trzeba ponoc;P:)

Nie chce mi sie nawet po hanie jechac;P ide zaraz Mikołaja do mamy zaniose i pojade;P ehhhhh
zimno jakos mi sie zrobilo :dry:

czesc mamuski
czytam was,ale jakos nie mam weny zeby odpisac..a jak juz jest wena,to czasu brak..dzieciaki na szczescie juz zdrowe,ja tez czuje sie lepiej..chociaz dzisiaj niebardzo,ale przyczyna jest @,ktora rano przyszla..a juz myslalam,ze w tym miesiacu nie dostane..no coz..staranek ciag dalszy..moze wkoncu sie uda..
pozdraiwam was cieplutko..
Mama Boo dzieki za pozdrowienia ,dla Ciebie rowniez :**
Edysiek ja tez placze jak ogladam filmy albo bajki..

reklama
Asienka juz kurs skończony tylko musze zdać wewnętrzny teoretyczny i bede czekac na ściecie:)
Liza ja juz tez umyte, a co do Hani to super, ze jest dzielną dziewczynką a ty sie nie stresujesz przynajmniej.
Ja tabsy biorę od 6 tygodnia po porodzie, na poczatku Azalię, później Yaz a teraz Novynette

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry