prawie_ podwojna_ mamuska
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
, u nas poranek, dzien sie zaczyna, moj maz niedawno wyszedl, bo spedza tutaj teraz kazda noc, a mi smutno, bo nigdy nie moge sie z nim pozegnac, jak synka nie ma i meza nie ma to tylko sie chce plakac, ale R dzowni co godzina, musi pracowac, nie ma tak dobrze. Wlasnie pojechal do domu, aby nasz synek jak sie obudzi zobaczyl chociaz jedno z rodzicow. Wczoraj RJ byl tutaj z tesciowa, tulil sie do mnie i brzuszka, jest taki malutki, a chyba wie, ze cos sie dzieje, kocha brzuszek, caluje, tuli sie do niego , patrzy z wielkim zaciekawieniem i mowi na brzuszek "ooo". coz braterska milosc
. RJ to prawdziwy smieszek i zawsze poprawia mi humor, wczoraj dzielil sie ze mna wszystkim, zabawki, ktore przyniosl oddawal mi, nawet swoje jedzonko,moj synekczek. Pozniej przyjechal maz, zabral RJa z tesciowa i zawiozl do domku i wrocil do mnie, przywiozl jedzenie, wiec zajadalismy sie chinszczyzna i marshmallows i czekolada
, a potem ogladalismy film na lapku. Pogadalismy, potulilismy sie, porozmawial sobie z synkiem w brzuszku. Czasem lzy cisna mi sie do oczu jak widze jaki on jest szczesliwy, jak opiekuje sie RJem, jak go kocha i jak kocha synka w brzuszku.
Liza- wszystkiego naj anj dla malza i udanego swietowania waszej rocznicy, 5.5 to kawal czasu, my bedzimey swietowac 2 lata malzenstwa w styczniu
.
Pozdrawiam Was wszystkie i sciskam mocno :-)
Liza- wszystkiego naj anj dla malza i udanego swietowania waszej rocznicy, 5.5 to kawal czasu, my bedzimey swietowac 2 lata malzenstwa w styczniu
Pozdrawiam Was wszystkie i sciskam mocno :-)
, a na All za 120 z przesyłką. Różnica kolosalna. Już się nie mogę Świąt doczekać.
a co do picia, to ja też nie podgrzewam. Dzięki za te żeberka

A gmina nie ma żadnych rezerw ? Oby jeszcze coś się znalazło, bo jak tak przed świętami mozna ludzi bez grosza zostawić. A jeszcze w budżetówce