reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

hejjj

nie było mnie trochę, bo mamy kłopoty w pracy i tak się wszystkiego odechciewa jak wracam do domu:angry::angry::angry::angry: tez wolałabym nie pisać o tym na ogólnym, ale powiem tyle, ze zostanę w grudniu bez pensji:angry::angry::no::no::no::no::angry::angry:..

z M. wczoraj się pokłóciłam, rano atmosfera nie tęga, oczywiscie zero rozmowy:no::no::no::no: ehhh

Kobitki, nie nadrabiam Was, bo idę sie położyć, póki Igor jeszcze śpi:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zajrzę może wieczorkiem:tak:

Miłego :*

A tak wogóle to mi bb szwankuje..

reklama
Witajcie kobietki.
Oj dawno mnie tu nie było ale mam nadzieję że choć trochę mnie pamiętacie i przyjmiecie spowrotem.

Mama Boo gratuluję synusia bo jeszcze nie miałam okazji.
Wika8 a Tobie fasolki.

Przepraszam że tylko tyle ale muszę już się zbierać do szkoły po Martynkę.

hejjj

nie było mnie trochę, bo mamy kłopoty w pracy i tak się wszystkiego odechciewa jak wracam do domu:angry::angry::angry::angry: tez wolałabym nie pisać o tym na ogólnym, ale powiem tyle, ze zostanę w grudniu bez pensji:angry::angry::no::no::no::no::angry::angry:..

z M. wczoraj się pokłóciłam, rano atmosfera nie tęga, oczywiscie zero rozmowy:no::no::no::no: ehhh

Kobitki, nie nadrabiam Was, bo idę sie położyć, póki Igor jeszcze śpi:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zajrzę może wieczorkiem:tak:

Miłego :*

A tak wogóle to mi bb szwankuje..

ojjj kochana buziaki dla Ciebie i trzymam kciuki żeby Ci się ogarnęła sytuacja w pracy i oświecenia dla M ;-)

Mi Lenka dziś świruje ,ząbki chyba o sobie przypominają :confused:

co do pogody to sena max , mgliście i do tego kropi . spacerek odpada ,a szkoda bo dla mojej figury i humoru młodej on jest bardzo wskazany:-)

ja słucham od rana muzy bo mamy z M różne gusta muzyczne i on tylko techno,haus i tego typu a ja maniak Hip Hopowy i reggae jestem hehe

Hje dziewczyny
biggrin.gif

Pare dni mnie nie bylo i juz zaczynam nadrabiac zaleglosci i Was czytam. Troszke gorzej sie poczulam, znowu mialam lekkie krwawienie, we wtorek brzuch od rana twardnial mi bardziej niz powinien, masakra, skurcze czestsze niz powinny, masakra. Bylismy w takim stresie razem z moim lekarzem, ze juz bylam, z eurodze, ale maluszek jeszcze mnie sie trzyma, dzieki Bogu... Moj maz jest teraz klebkiem nerw, powiedzial, ze osiwieje przed 30stka, coz nie dziwie sie mu wogole ... Wczoraj mielismy druga rocznice zareczyn, wiec spedzil prawie caly dzien ze mna w szpitalu i przyszedl z synkiem ,w iec czulam sie lepiej majac ich obok siebie, tylko ja podlaczona do kroplowki, ehhh mam nadzieje, ze synek nie bedzie pamietal tego, ze jego mamusia byla taka bezradna. RJ sie tylko do mnie tulil, Marc kopal jak szalony, wiec dzien jak codzien. Maz teraz kazda noc spedza ze mna w szpitalu, wiec czuje sie lepiej. Juz Was czytam i nadrabiam. I lapie straszne doly ostatnio, sa kobiety , ktore moga spokojnie donosci ciaze, a my mamy wieczne problemy, pierwsza ciaza stracona, o RJa walczylsimy i nam sie udalo i teraz walka o kolejnego synka, masakra. Czasem chcialabym sie wypisac z tego zakreconego swiata.
Pozdrawiam i sciskam
biggrin.gif

Wika strasznie mi przykro, że tak wyszło z pracą. Ale tylko pensji nie będziesz miała czy w ogóle pracy ?
Delfin to całkiem jak u nas - Małż Hip Hop a ja wierna fanka Linkin Park :-) Ale w sumie nie tylko, niektóre piosenki Hip Hopowe nawet mogę posłuchać, ale on już Mezo nie trawi ;-)
Kokusia dziękuję :-) Dołączaj do nas, nadrabiaj i pisz często.
Liz mam nadzieję, że już lepiej :*
Asienka daj przepis na ciasteczka :-)

Dzisiaj udało mi się nadrobić "Przepis...", poczytać książkę a nawet zdrzemnąć godzinkę :-)

Mama Boo super że udało Ci się złapać chwilkę dla siebie.
Ja w czwartki to niestety mam tak rozbiegany dzień że czasem nie wiem gdzie mam ręce wsadzić.
Małą wiozę na 8 do przedszkola, starszą na 10.20 do szkoły. Potem małą zabieram o 13 a starszą o 15. Jak ja się cieszę że w tym roku w końcu dałam się namówić i zrobiłam prawko bo teraz bez samochodu ani rusz.

Prawie podwójna trzymam kciuki żeby maluszek posiedział w brzuszku jak najdłużej.

Delfin_Ona oby ząbki przestały już dokuczać.

Co do słuchania muzyki to ja ostatnio przerzuciłam się na radio. I w sumie stwierdziłam że chyba się starzeję bo kiedyś tylko Eski słuchałam a teraz w kuchni Zetki a w łazience RMF.

Ja dziś jestem słomiana wdowa. Mężowy w Częstochowie. Znając życie to pewnie wróci gdzieś rano. Natka już od godziny śpi. Martynka ogląda bajki a ja szukam inspiracji dla Mikołaja. W tym roku stawiamy na gry bo zabawki już się nie mieszczą. Zresztą ile można mieć lalek?:-p

Miłego wieczoru Wam żonki życzę.

kokusia nam tez sie juz zabawki nie mieszcza i teraz stawiam tylko na krestywne
wika- co sie stalo w pracy? nie bedziesz miala pensji czy pracy? wyzal sie moze Ci ulzy
Delfin ja tez kocham hip hop

ja jestem zalamana, moj m sie coraz wiecej awanturuje, mam juz powoli tego wszystkiego dosc, zwlaszcza, ze zaczynam wolec jak m jest w pracy a nie w domu ze mna, chyba go dzis wyrzuce z sypialni, moze zmadrzeje, bo juz mi rece opadaja,

a brzuch juz u mnie lepiej ja cierpie na nadwrazliwe jelita moze tym bylo spowodowane moje zle samopoczucie

a co do stolowek to w miescie wrze, duzo osob jest za odwolaniem przeydenta, ale nie wiem czy to wykonalne

http://starogardgdanski.naszemiasto...,t.html?kategoria=675#d0145931b5d4a49f,1,3,60

Ostatnia edycja:
Przepisik!
potrzebne jest mleko, kakao, maslo roslinne, olejek migdalowy oraz platki owsiane. Do garnka dodaje 16 lyzek mleka, 4 szkanki cukru, 8 lyzek kakao oraz kostke masla roslinnego. To wsztsko gotuje, jesli pojawia sie babelki odstawiam dodaje olejek i platkow na oko( aby geste bylo). Lyzeczka robie takie kupki i klade je na pergamin do pieczenia. Po ok 2 godzinkach zastyga i jest dobre do spozycia.
martusia - mam nadzieje, ze u Wa sie wszystko ulozy! Trzymam kciuki!
krokusia - witaj
mama Boo - po ciazy zmienily mi sie gusta myzyczne!
podwojna mamusiu - trzymaj sie Kochana!
wika - szkoda, ale trzymama kciuki, aby sie Tobie wsio pomyslnie ulozylo! Zwlaszcza za dzidziolke w brzucholku!
Dobranoc Kobitki!

reklama
Właśnie oglądam sobie Kuchenne rewolucje, a właściwie podglądam jednym okiem a drugim tutaj :-)
Asieńka fajnie, że przepisik wstawiłaś. Ale 4 szklanki cukru :szok: to nie dla mnie. Przyznam, że powoli już mam dość tej mojej diety :no: Tylko szkoda mi teraz odpuścić, bo już prawie jestem u celu. Ale ciężko, mam nadzieję że to chwilowy kryzys.
Kokusia witaj ;-)
Mama Boo oby to nie była kolka
Gwiazdeczka przykro mi, że się nie udało
Liza poprawy humoru życzę
Wika oby w pracy się poprawiło i mąż trochę zmądrzał ;-)
Ja miałam z moim jakiś film obejrzeć, ale przysypiał na fotelu i poszedł spać. Może jutro się uda nam razem posiedzieć.
Delfin ja słucham wszystkiego co w ucho wpadnie, a raczej co w radiu puszczą. W pracy całe 8 godz. słuchamy. Ogólnie wolę Polską muzę, a najlepiej to rock, a naj naj to taki z lat 80 :-)
Prawie podwójna dobrze, że mąż może być ciągle z Tobą i Cię wspierać. A łobuziak niech jeszcze siedzi w brzuszku :tak:
Martusia ach te chłopy :no: Życzę poprawy stosunków.
A jeśli chodzi o książkę to ta Sklepik z Niespodzianką. Bogusia - Katarzyna Michalak - Lubimy Czytać
Lekka i przyjemna, typowo kobieca. Tyle, że jest to pierwsza część trylogii i teraz czekam na następne. Mimo swej prostoty wprowadza spokój ducha i zostawia ciepło w sercu więc warto przeczytać.

Do góry