reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

dziewczynki ja lubie w święta śnieg wtedy jest tak magicznie:-)
a ogólnie za zima nie przepadam ale przyznam sie że na sankach z małym chętnie pozjeżdżam:-D
asienka my rodziłyśmy w te najbardziej mroźne dni jak urodziłam Bartusia to było -23!!!!!!!!!
miłego wieczorku

reklama
hej dziewczyny, mialam badania i coz... tak sobie, z malym wszystko w porzadku, ma 2100 g, caly czas jest obrocony glowka w dol, wiec tutaj nic sie nie zmienilo, dzisiaj bawil sie pepowina, prezentowal wszystko co najcenniejsze, ssal kciuk, jest sliczny :)))))... natomiast reszta troszke gorzej, jeszcze w zeszlym tygodniu szyjka miala gdzies 1 cm, a teraz po weekndzie tylko 0,5 cm :(, a rozwarcie jest juz na 2 cm, coz lekarz oczywiscie, ze bedziemy walczyc dalej i probowac malego w srodeczku troszke przytrzymac, mowi, ze sie da... ostatnio za duzo nerwow mialam chyba... badania krwi mi robia czesto przez moja anemie, wiec tutaj to jest jak jest... oczywiscie zaczela mi leciec krew z nosa, ja od dawna tak mam,a w poprzedniej ciazy i teraz w obecnej to standard od czasu do czasu, serduszko mojego dzieciecia monitoruja codziennie, wiec bije jak dzwon, ale malemu sie starsznie spieszy... starsznie mi smutno, bo juz rec zalamuje, nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze, jestescie w domkach, macie mezow na wyciagniecie reki, te ktore maja dzieci moga byc z nimi... ja po moich przezyciach i wszystkich moich problemach zdrowotnych nauczylam sie byc niepoprawna optymistka, cieszyc sie kazdym dniem i chwytac kazda chwila, byc zwariowana dziewczyna bez wzgledu na wszystko i taka jestem, moj maz mowi, z ejestem jak tajfun i niczym tajfun wtargnelam w jego zycie... super, ale czasami brak mi sil, bo chcialabym chociaz jedna z moich ciaz normalnie przezyc, a tu sie nie da.... ale ok dosc smutkow, niedlugo ma przyjsc moj lekarz i obgadamy pare spraw... trzmam za Was kciuki, trzymajcie za Nas... sciskam wszystkie

Ostatnia edycja:
Hej

prawie_podwójna_mama kciuki zaciśniete... a skąd dokladniej jestes? Mam w sumie ciotke przyszywaną w Californi :-)

Sorry ze sie nie odzywam, dzieciaki chore (Hania i Daniel) modle się by Mikołaja nie złapało bo ma szczepienie 22 listopada :no: :-( ehhh
Ogolnie jakos leci, za chwile urodzinki Danielka, prezencik kupilam na allegro i czekam az dojdzie! mam nadzieje ze zdazy! nie chce by odczul to ze Hania dostala prezenty a on nic... trudno troszke zacisne pasa byle do rodzinnego mi kasy starczylo.....

Witam na chwilkę. O 15 mam zebranie u Angeli i jeszcze później z pania dyrektor, więc popołudnie zajęte.
Liza zdrówka dla dzieciaków.
Podwójna trzymaj się, teraz każdy dzień sie liczy.
Aguska zdrówka dla synka. Moja tez jakaś zachrypnieta była, dałam syrop i do tego daje jeszcze rutinaceę i mam nadzieję, że wystarczy :tak:
To miłego dnia życzę :-) Zmykam do pracy ;-)

Cześć Kobitki!
u nas kolejny dzionek, smetny i szarawy, ale chociaz cieplej jest, wiec wyleziemy troche na powietrze. Dzisiaj mielone, ulubione danie mojego brzdaca. Jutro nie ma Foto mamus, ale mamuski z BB sa zawsze!
Podwojna - trzymama za Was kciuki. Mam nadzieje, ze dotrwacie do konca. Napewno jestes pod dobra opieka.
Liz
a
- zdrowka dla maluchow. Co kupilas danielkowi na urodzinki? Ja na 2-gie planuje Waderowski garazik.
Milego dzionka dziewczyny!

Hej dziewczyny, ja tylko na chwilke :), dalej jestem w dwupaku, malego ciagle monitoruja, mnie rowniez... rozmawialam z lekarzem wczoraj, wiec zwiekszyl mi fenoterol i powidzial ze jak sie nic nie pogorszy do 35 tygodnia to wtedy mi go odstawi i bedziemy czekac az Marc wyjdzie z ukrycia.

Liza- z NY do Malibu nas wywialo, w sumie zupelnie inne klimaty, przyzwyczailismy sie do NY, a tutaj zupelnie inna sceneria, wieksze odleglosci dom od domu, plaza, slonce, troszke inaczej i to beda nasze pierwsze swieta w takiej scenerii bez sniegu, pierwsze swieta RJa i moze Marca, choinka i przystrojone swiatelkami palmy na zewnatrz :)

Aguska- zdrowka dla synka

Milego dzionka mamusie :)

Edysiek również witaj:-)
tez uwielbiam śnieg troche mniej skrobanie szyb w aucie jak łapy drętwieją wrrr...ale ogólnie lubię zimę;-)i mróz jak wszytko dookoła białe drzewa,ogrodzenie itp.ymmm...ale fakt jak snieg leży w Święta to się wtedy czuje ten klimacik nooo juz niedługo i znowu Świeta i....mikołaj:-D:-D:-D

reklama
Hej laseczki. Dziś dziewczynkom zrobiłam wagary i odwiedziłyśmy panią dentystkę. Potem po lekcje. Dziewczynki się trochę zasiedziały i tym to sposobem dopiero teraz skończyłyśmy odrabiać.

Prawie podwójna głowa do góry. Jeszcze tylko troszkę i będziesz tulić malucha.

Aguska, liza zdrówka dla dzieciaków.

Liza a co kupiłaś? Do nas powoli zaczynają docierać prezenty gwiazdkowe.

Edysiek powodzenia na zebraniu. My w czwartek mamy spotkanie z wójtem w sprawie usprawnienia przedszkola no i pewnie na dniach wywiadówka mnie czeka. Oj boję się jej trochę i chyba będą musiała coś na uspokojenie wziąć żeby głupstw nie narobić.

Do góry