reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Martusia Oskar jak był w wieku Oliwki to pytał o śmierć mojego siostrzeńca - zmarł przed jego narodzinami i też musieliśmy tłumaczyć, że Dawidek teraz patrzy na nas z nieba, że jest u aniołków i ciało mu nie jest teraz potrzebne, bo jest w chmurach.
Liz może trafiłaś na jakąś wadliwą serię kilku pieluch, albo jakiś środek, którymi akurat te były nasączane w większej ilości go uczuliły. Grunt, że już lepiej.
Asienka jejku co za świństwo, musieliście strasznie cierpieć.
Edysiek zumba to naprawdę świetna sprawa :-) Można się wypocić i wyżyć za wszytskie czasy.

Słuchajcie !
Ry zaprosił mnie do kina :-D
He he he he
Działa !

Asieńka nie wiadziałam, że od wychodzenia zębów takie stany zapalne się mogą porobić :szok: Jeszcze raz życze zdrówka dla Was.

Liza Wam też życzę zdrówka.

Martusia córcia jeszcze jest chyba za mała, żeby rozumieć pewne rzeczy, ale to akurat teraz działa na Waszą korzyść.

Mama Boo zazdroszczę Ci tego kina, na mojego to chyba nawet szantaż nie zadziała :no:

Ja dalej nie mam na nic czasu, ale tak mam zawsze jak mam 1 zmiany. Wrócę do domu, jem obiad, gotuję drugi obiad, pranie sprzątanie, lekcje i dzień się kończy.
Chciałam jeszcze dzisiaj trochę poćwiczyć, ale nie wiem czy wydolę.

Ale tu dziś cisza, myślałam, że wejdę mnie wiadomości zaleją ;-)

Ja mam dzisiaj strasznego lenia... Właśnie zaliczyłam drzemkę po spacerze z Tymkiem, a teraz się capuccino delektuję :-) Za cholerkę mi się obiadu nie chce robić...
No i dzisiaj mam ćwiczyć (co drugi dzień) i nie wiem jak tego dokonam...

Co u was ?

ja mam m w domu dlatego tak sie nie odzywam
Bartusia coś wczoraj brało ale dziś jest ok też sie martwie że to przez zęby ale my czekamy już tylko na 5 i cisza przed burza....
Asienka pamiętam że Ksawikowi późno wychodziły ząbki:tak: ale wyszły i to najważniejsze;-)a teraz które mu ida?bo u nas źle było z 4 i 3 też naraz mu szły
mama Boo fajnie wypad do kina super;-)
Martusia w sumie to dobrze że Oliwka nawet nie wie gdzie i po co była

reklama
Rzeczywiście coś pustki tutaj.
Angela poszła na zabawe andzejkową, która co roku jest organizowana przez klub przyparafialny.
Ja zaraz trochę posprzatam i chyba poćwiczę. Wczoraj wypróbowałam zumbe i przyznam, że strasznie mi się spodobało :-) Tyle, że moje dziecko miało ze mnie niezły ubaw:-D

Do góry