reklama
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Witajcie!
U nas ze zdrowiem juz lepiej! ja jutro mam rozmowe o prace, wiec Kochane trzymajcie kciuki.
Ach... musze sobie tez posciagac troche filmikow z cwiczeniami i powyginac cialo smialo!
Liza - zdrowka dla familii!
Dobranoc Babeczki!
U nas ze zdrowiem juz lepiej! ja jutro mam rozmowe o prace, wiec Kochane trzymajcie kciuki.
Ach... musze sobie tez posciagac troche filmikow z cwiczeniami i powyginac cialo smialo!
Liza - zdrowka dla familii!
Dobranoc Babeczki!
Tygrysek1985
Fanka BB :)
asienka no to powodzenia z calego rerducha na rozmowie zycze, ha ha wyginac smialo cialo ja tez lubie ale we dwoje heh dobranoc kochane kobietki
aguska2017
martusia na suche;-)
asienka będę trzymac kciuki;-)
bartuś ma większy katarek poza tym nic mu nie jest ale jeszcze dziś nie wychodzimy
http://www.bysio.com/i/obrazki.joe.pl/sub_images/kawa-sercem-na-filizance.gif
asienka będę trzymac kciuki;-)
bartuś ma większy katarek poza tym nic mu nie jest ale jeszcze dziś nie wychodzimy
http://www.bysio.com/i/obrazki.joe.pl/sub_images/kawa-sercem-na-filizance.gif
Ostatnia edycja:
Tygrysek1985
madlen ja tez zaczne juz wprowadzac switaczny nastroj chce dzisiaj kupic taka mala choinke w doniczce
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
A my wczoraj choinkę ubraliśmy 
Wiem, że wcześnie, ale jak już wczoraj kupiliśmy, bo zeszłoroczną musieliśmy wywalić to już ją ubraliśmy. Jest boska :-)
Dzisiaj odwiedzą mnie koleżanki z pracy, więc zajrzę jeśli już to dopiero wieczorkiem.
Buźki :*

Wiem, że wcześnie, ale jak już wczoraj kupiliśmy, bo zeszłoroczną musieliśmy wywalić to już ją ubraliśmy. Jest boska :-)
Dzisiaj odwiedzą mnie koleżanki z pracy, więc zajrzę jeśli już to dopiero wieczorkiem.
Buźki :*
aguska2017
My będziemy mieli w tym roku mała sztuczna bo przy Bartku to i tak będzie wyczyn
już go widzę wspinającego sie na komode żeby ją ściągnąć
ale ja to ubieram zawsze albo przed sama wigilia albo w dniu wigilii;-)

już go widzę wspinającego sie na komode żeby ją ściągnąć

ale ja to ubieram zawsze albo przed sama wigilia albo w dniu wigilii;-)
Edysiek
odkrywca
Witam!
Asieńka jak po rozmowie ?
Madlen a u nas tak ciepło jak nigdy, dzisiaj ponad 10 stopni było
I podobno tak ma być jeszcze do połowy grudnia. Mam tylko nadzieję, że na świeta pogoda bedzie bardziej zimowa.
Mama Boo to nieźle się pospieszyliście z tą choinką
Ja myślę, że ubierzemy tak gdzieś tydzień przed świętami.
Miłego plotkowania z koleżankami :-)
Aguska dla takiego szkraba choinka to niezła frajda ;-) Ciężko będzie go upilnować.
Dostaliśmy w pracy paczki ze słodyczami. Tyle, że mój K. nie zdążył schować i mały szpieg znalazł. Wzięła sobie kilka rzeczy a resztę schowaliśmy na później. Moja paczka jeszcze leży w samochodzie, wieczorem ją przyniosę i pozabieram kilka rzeczy do paczki mikołajkowej. Dokupię kilka drobnostek i wystarczy, bo w szkole też będą mieć paczki.
Asieńka jak po rozmowie ?
Madlen a u nas tak ciepło jak nigdy, dzisiaj ponad 10 stopni było
I podobno tak ma być jeszcze do połowy grudnia. Mam tylko nadzieję, że na świeta pogoda bedzie bardziej zimowa. Mama Boo to nieźle się pospieszyliście z tą choinką
Ja myślę, że ubierzemy tak gdzieś tydzień przed świętami. Miłego plotkowania z koleżankami :-)
Aguska dla takiego szkraba choinka to niezła frajda ;-) Ciężko będzie go upilnować.
Dostaliśmy w pracy paczki ze słodyczami. Tyle, że mój K. nie zdążył schować i mały szpieg znalazł. Wzięła sobie kilka rzeczy a resztę schowaliśmy na później. Moja paczka jeszcze leży w samochodzie, wieczorem ją przyniosę i pozabieram kilka rzeczy do paczki mikołajkowej. Dokupię kilka drobnostek i wystarczy, bo w szkole też będą mieć paczki.
reklama
Tygrysek1985
mamaBoo ja tez sie nie moge juz doczekac choinki
Podziel się: