aguska2017
Fanka BB :)
hej dziewczyny
u nas leje ponuro bu........
jak zdrówko u was dziewczyny?
martusia burza?
u nas leje ponuro bu........
jak zdrówko u was dziewczyny?
martusia burza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Córcia śliczna a i mamusia niczego sobie :-)
Wszędzie juz mają gotowe paczki i powsadzali mikołaje. Oczywiscie był w sklepie najblizej domu

<no> przynajmniej nie widze, musze przetrzepac powiadomienia jeszcze;] nic mi sie nie rzucilo w oczy tak to;]Liza wyskakuje tobie cos na fb ?

,jak za dlugo jade autobusem czy samochodem to worek idzie w ruch...o dziwo w samolotach czegos takiego nie mam,jedynie przy starcie,ale wtedy oddycham i jest OK ;-)
troche zle,ze pani podniosla glos na twoje dziecko,ja bym tez sobie na to nie pozwolila,ale tez nie bylabym cicho,jakby jakies dziecko rzucilo sie na mniemadlen ja tez mam choroba lokomocyjna za dwa tygodnie jade do Lodzi- mieszkam na polnocy ciekawe jakim cudem dojade
moja Oliwka dzisiaj popchnela jakas starsza grubsza Pania w przedszkolu bo znowu usiadla na jej laweczce w szatni na co ow starsza Pani zaczela pyskowac na Oliwke ze jest agresywna na co na szczescie moja Mama przemowila jej do rozumu, dobrze, ze akurat mnie tam nie bylo, bo dopiero bym jej przemowila
u Oliwki byl przed chwila Mikolaj jednak postanowilam ze przyjdzie dzisiaj wieczorem, ze niby myslal ze ona juz spi, a ona mu zrobila psiukusa i nie spi
,tylko dlatego,ze usiadlam na jej miejsce w szatni..