reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Edysiek, nie, to nie nasz kotek, a koleżanki ze Staraczek 2012:tak::tak:

Galeria "Super pies, super kot" [GŁOSUJEMY!] - NaszeMiasto.pl

Jeszcze raz prosimy o głosiki na Meggy. Dzisiaj ostatni dzień głosowania:tak:

Liza, jak nocka bez dzieciaków??

Asienka, śliczne torciki:tak:

Kokusia, no widzę, ze Ci już panny niezłe rosną:-D:-D Ale mają rację, jak to Sylwek w domu?? :-D:-D

My też siedzimy w domu, źle sie czuję i nie mam ochoty na żadne spotkania:no:

reklama
Asienka ile dasz za ten tort dla Synka? Sliczny
Edysiek co to Orbitka?
Kokusiek moj m tez potrafi duzo przy aucie ale nie mamy garazu ani kanalu wiec tego nie dalrady, robocizna to 250zl reszta to koszt czesci, a sprzeglo akurat z kanalu trzeba by zrobic
Wika my tez Sylwka w domu ja jakos tez sie nie czuje ale nie z powodu ciazy na nasiadowki przy stole, jedynie na bal to bym sobie poszla, a tak wole domek

”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~”*°
A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K

A...anioła stróża u boku
B...buziaków słodkich miliony
C...czasu wolnego dla siebie
D...drogi usłanej różami
E....ekskluzywnych wakacji
F....fury pieniążków
G...gwiaździstego nieba
H...horoskopu korzystnego
I.... i oprócz tego
J...jasności umysłu
K...kolorowych chwil
L...lotów wysokich
M...miłosnych uniesień
N...nieprzemijającej urody
O... oddechu od codzienności
P...pogodnych dni
R...romantycznych wieczorów
S...szalonych nocy
T...tylko spełnionych marzeń
U...uroku osobistego
W...wiary w sukces
Z...ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZI
...W...KAŻDY...DZIEŃ...

Ostatnia edycja:
Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca.

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
DLA WAS I WASZYCH NAJBLIZSZYCH
zyczy :Madlen z Rodzina
biggrin.gif

Martusia a no jak sprzęgło to zupełnie inna sprawa. Mój też nie ma kanału ale nauczył się robić na podnośnikach. No cóż jak się jest centusiem;-):-D

Moje dziewczyny jednak mnie urobiły i kupiłam im szampana na wieczór. Do tego zrobiłam rafaello i wafle. Przewidziany jest jeszcze popcorn a dla nas sałatka.

Kochane,

Pomyślnego Nowego Roku,

Oby był owocny, kolorowy i pełen smaków :)))

Życzymy 365 szczęśliwych dni,

52 radosnych weekendów,

12 cudownych miesięcy

i 4 fascynujących pór roku

kokusia z rodzinką

właśnie sobie uświadomiłam że 8 lat temu M prosił mnie o rękę:happy:

Ostatnia edycja:
Ja też na Sylwestra w domu.
Zrobiłam krokiety, sałatkę gyros i śledzie żeby było co przegryźć. Dla Angeli zrobiłam galaretkę z owocami i jeszcze będą jakieś przegryzki czyli chipsy i popcorn. A co jak siedzimy w domu to nie można sobie samemu pobalować :-)
Szampana mamy i my i Angela (bez %) Chociaż szampan to dopiero o północy (jak doczekamy:-D) a tak będziemy sobie z K. drineczki popijać.

meza wyslalam po napoje i chipsy do sklepu,to zagadam na chwile ;-)
my Nowy Rok przywitamy w domciu cala nasza czworeczka i bardzo sie z tego ciesze,bo na balety nie mam ochoty..chyba sie starzeje :-D,zrobie troche do jedzenia,posiedzimy,pogramy ze smykami w pilkarzyki albo chinczyka,poogladamy tv a o polnocy wzniesiemy toast szampanem,dzieci sokiem i jak poczujemy zmeczenie,to pojdziemy spac :tak:
edysiek ja tez robilam gyros i jeszcze meksykanska,bo salatki maja zawsze wziecie ;-)do tego kilka innych rzeczy,glodni na pewno nie bedziemy :-D
jeszcze raz buzka kochane i duzo radosci w Nowym 2012 Roku !!!!!!:-):-):-):-)

kokusia my nawet podnosnikow nie mamy:baffled: wszystkiego naj z okazji rocznicy

mnie jednak m namowil i idziemy na domowke, a ze wszyscy w zalobie to raczej tancow nie bedzie

zrobilam karkowke z worka winiary, osmiorniczki dla dzieci i mam babke kazdy ma po 2 rzeczy przyniesc, wlasnie probuje moja gwiazdke uspac ale ni jak nie idzie, a my dwa lata temu tez mielismy popsute sprzeglo w Sylwestra ale udalo sie je podrasowac no ale tym razem juz bez czesci sie nie da, na sylwka jedziemy autobusem :szok: a z powrotem ktos nas odwiezie normalnie to juz tradycja Sylwek z popsutym sprzeglem:-D normalnie smiech przez lzy

reklama
Do góry