reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
hehe no właśnie ale póki co nie planuje dzieciątka może w przyszłości(ta wymarzona córcia sie pojawi)
u nas dziś pogoda zapowiada sie super czyste niebo słoneczko wychodzi:-)

No to i ja dołączę się do statystyk
My oboje w lipcu mamy urodzinki ja skończę 32 a K. 34, sierpniu minie nam 16 lat jak jesteśmy ze sobą i 9 po ślubie, no i w grudniu Angela skończy 9 lat.

Mama Boo już dawno nie miała czasu na zumbę, bo niestety jak mam domowników w domu to nie dają.
Jednak już za nią tęsknię ;-) Może dzisiaj mi się uda.

Kokusia ja na razie żadnego sprzętu nie miałam, u mnie obecnie problemem nie jest brak chęci, tylko brak czasu. Muszę korzystać puki jeszcze jest zima.
Może codziennie się nie uda ale 2 razy w tygodniu machanie na maszynie i 2 razy w tygodniu zumba i będzie ok.

Asieńka kupiłam używane z Niemiec na rynku i dałam 50 zł :tak:

Martusia kiepsko z tym autem :no:

Wika fajnie, że sobie gdzieś razem pojedziecie, zawsze to jakieś oderwanie od rzeczywistości.

Aguska rzeczywiście Wam się udało z tym 21 :-)

Madlen nie martw się, każdy kolejny rok, to kolejne doświadczenia, teraz już zupełnie inaczej się patrzy na pewne sprawy, ważne są zupełnie inne rzeczy.

Dobra to ja lecę powiesić pranie
a020.gif
bo pogoda zupełnie wiosenna to chociaż tyle z tego porzytku. Chociaż ja tęsknię za prawdziwą zimą
r061.gif

A my dzisiaj zaspaliśmy do przedszkola i mam dwóch łobuzów w domu, trzeci w pracy ;-) O 11 pewnie na spacer się wybierzemy, bo ładna pogoda też u nas się robi.
Edysiek ja na YouTube znalazłam pełno filmików, ale jakoś nie umiem się zabrać, może dzisiaj zacznę jak Młodszak będzie miał 3 godzinną drzemkę.
Wika też się wybieram na "listy..." dobrze wiedzieć, że fajne :-) A z tą wycieczką to niezłe jaja :-)
Liz wyślesz te zdjęcia ? ;-)

MamaBoo podaj meila to zaraz wyślę ;P:)

edit.: Szukałam adresu w postach wróciłam sie ale nie znalazłam ;/
Natknelam sie za to ze stworzylyście grupe;P fajnie ze i mnie zaprosilyscie ;] heh <foch> :pPPP

edit.2 : znalazłam adres! jedno zdjecie mi sie załaduje jeszcze i wysyłam :-)

Ostatnia edycja:
jak to założycielki wątku nie ma na grupie:szok::szok::szok::szok::szok: ??? A myślałam, ze jesteś, Liza :tak:
Julita szybciutko napraw tą naszą wpadkę:eek::eek:

Mama Boo, zadowolona będziesz z filmu:tak:

na razie tyle, bo Igor coś chce:crazy::crazy:

Witajcie słonecznie!
Widze, ze wiki i kokusia sa dokladnie w moim wieku! Czyli z 1983 roku.
My powoli szykujemy sie do urodzinek malca.
Milego dzionka babeczki!

wika widzisz kurcze ;)
Nie no ja sie nie obrazam, nie udzialałam sie wtedy akurat to i mnie nie zaprosiłyscie ;P:)
Asienka no tak niedlugo urodzinki bąbla:-)

Miki nie spi jeszcze, zaliczylismy spacer 30min, zjadł obiad i bawia sie z Danielem... :eek::eek:

reklama
Do góry