reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młodsze rodzeństwo dla majowego dzieciaczka:)

Paulinka, cierpliwości i wytrwałości ! Wiem, że to trudne, ale może czasami lepiej trochę odpuścić, jak to mówią? Na pewno się uda!

reklama
Do kogo z reklamacjami na temat ciąży? :-p W pierwszej czułam się super, a teraz jakieś mdłości, mega zmęczenie, słabo mi wiecznie... naaah, ja podziękuje, poproszę inną wersję :-D

W dodatku blizna tak jak zapomniałam o niej tydzień po porodzie, tak teraz chyba wyrównuje ze mną rachunki, noż cholera, czasem to czuję się jak 2 dni po operacji :crazy:

Paulina, prawie wszystkie sytuacje jakie znam, gdzie był problem z zaciążeniem, rozwiązały się same, kiedy pary po prostu przestały się tym przejmować i stresować. Więc samych relaksów życzę :*

Ja tez uważam nic na siłę bo jak sie za bardzo chce to czasem coś sie blokuje.Yolanta zamień sie z amnte ona narzeka na braki objawów.I co do cięć to zdradzę wam pewna tajemnicę:-:)wściekła/y: na starość wszystkie blizny rwa ,ciągną i bolą zwłaszcza przy zmianie pogody.:-pJak która może niech rodzi SN .

Oj, Azulka, bardzo bym chciała urodzić naturalnie, ale trochę się boję czy dam radę, czy znów nie będzie tak jak z Ninką i czy blizna da radę ta na macicy szczególnie, więc pewnie zakończy się cc. No ale najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe. Nic na siłę.
Dziś mnie odrzuciło i nawet cofnęło jak poczułam zapach jajek, robiłam akurat jajecznicę Nince. Nawet zawisnęłam na klozetem, ale na szczęście obyło się bez rozmowy z wielkim uchem.

Dziewczynki jest was coraz więcej i jeszcze na pewno przybędzie :tak: więc może byście zrobiły taką tabelkę jak wcześniej miałyśmy kto kiedy rodzi i jak płeć jak będzie wiadomo oczywiście ;) moderatorka później post przyklei ;-) a i nam będzie fajnie patrzeć co i kiedy i nie będziemy musiały ciągle zadawać pytań :p a to kiedy termin :-pitp . no chyba że uciekniecie na inne fora :p co wy na to ???

Ja jestem za :-) Bo faktycznie mnożymy się ;-) A na inne forum się nie wybieram- zaglądam ale jakoś pisać mi się tam nie chce

Mogę zrobić tabelkę, jak tylko ogarnę się ze wszystkimi terminami :)

EDIT: tabelka zrobiona, jeśli g=kogoś pominęłam to priv :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry