reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:)

reklama
Nie pamiętam która z was tak pisała, chyba Vanilka, ale mam te myśli codziennie w sklepie spożywczym- nie kupować za dużo. Dziś mam ochotę na ruskie pierogi, ale jutro na bank będzie mnie na ich widok mdliło... Wczoraj w nocy zdążyłam zdobić galart z kurczaka, nie mogłam doczekać się rana a dziś? Właśnie zong- nawet nie spróbowałam ;-) A jak zobaczyłam w "M jak miłość" czereśnike to myślałam że trzeba będzie prać sofę tak się zaśliniłam ;-);-)

emih to samo sobie pomyślałam-tez ogladałam M jak Miłość i tak samo miałam ochotęna czeresnie aż mój się śmiała skąd on ma mi wziąść w listopadzie świeże czereśnie :) 

Kiedy bja z moim jestesmy w sklepie to przy każdej pólce spyta czy nie mam na coś ochoty :-). A ja że nie za bardzo mam nawet apetyt na jedzenie czegokolwiek włącznie z piciem owdy mineralnej :-p. Czasami nawet po samej wodzie zdarzają mi sie wymioty :-(, ciężko a jeszcze gardełko mnie troszkę boli..:-(

a ja dzis nawet zrobilam i zjadlam caly obiad- tj kotlety mielone, z puree zmieniaczanym z sosem ciemnym i buraczki czerwone na deser nalesniki z dzemem porzeczkowym :-)

reklama
Naleśniki? Słodyczy- nadal nie.... :tak:
ALe sałatka z kwaśnych owoców (jogurt+ jabłko, grejfrut i kiwi) to mój dzisiejszy przebój, choć kiedyś wolałąm tą sałatkę z pomarańczą, winogronem i bananem :-D

Do góry