reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:)

Kama ja chętnie bym sie nimi podzieliła,bo śledzie owszem lubie,ale 3kg.to nawet dla mnie za duzo, tylko niestety odległość może być tu pewną przeszkoda;-)
Stanie chyba na tym,że podziałkuje się z rodzinką.:tak:

reklama
A ja nie mogę się doczekać wigilijnych klusek z makiem i kapusty z grzybami.... mniam mniam... :rofl2: A dziś tylko otworzyłam oczy i ogórkowa przed nimi stanęła, więc jak do obiadu nie przejdzie- "trza" zadziałać ;-)

emih chyba chlopak bedzie, ja ciagle mam ochote na kapuste alb o ogorasy i mam takie przeczucie ze tez siusiaka zobacze 20 stycznia :tak::-D

jak myslicie kolejna wizyte na 20stycznia to bedzie 16tc,cos mozna bedzie zobaczyc?chodzi czy siusiak czy pipka;-)

Oj Oczekiwanie, coś z tymi przesądami nie do końca... w poprzedniej ciąży też co kwaśne to było przeze mnie upolowane a dziołcha mi sie na świecie pojawiła- choć z KWAŚNĄ miną ;-)
Kama- tak, będzie widać. Tez o to pytałam (tak, tak, kto pyta nie błądzi a ja wiele czasu ostatnio miałam ;-) juz w 14tyg na dobrym sprzęcie zobaczyc można (chyba że maleństwo zrobi ci psikusa i wypnie się pupą do USG :-p

kama1986 my idziemy w 17tyg. i tez mam nadzieje poznac plec :)

emih ja bym sie bardzo cieszyla jakby kwasne bylo na dziewuszke :) Karolinka albo Julka mi sie marzy, ale wazne zeby zdrowiutkie bylo i nic nei przeszkodzilo nam w oczekiwaniu na nasze szczescie:-)

Kurde dziewczyny tak weszlam i sobie nadrobilam od poczatku ten watek i teraz mnei ssie na pomidory ze smeitanka:-) Musze czekac az mama wroci do domku i dowiezie bo ni ma smietany a do sklepu mi sie nie chce isc bo dopiero ze spacerku z psiurem wrocilam i sie grzeje pod kolderka:-)

kama1986 my idziemy w 17tyg. i tez mam nadzieje poznac plec :)

emih ja bym sie bardzo cieszyla jakby kwasne bylo na dziewuszke :) Karolinka albo Julka mi sie marzy, ale wazne zeby zdrowiutkie bylo i nic nei przeszkodzilo nam w oczekiwaniu na nasze szczescie:-)
Ja Ci sie marze ;-);-);-);-);-)Karolinka jestem :happy:

reklama
Do góry