reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:)

reklama
Zazdroszcze wam tej kapusty kiszonej:zawstydzona/y: Ale jade za tydzien do polski to nadrobie. Mammmmmmmmmm taka ochote na kapusteeee:wściekła/y:

tak czytam to pod jeden mianownik wszystko- za mna tez glownie kwasne- ogorki kiszone jem kilogramami, jak i pomarancze!!!
a kiszona kapusta dzis kroluje u nas na stole!:-)

mamy super dobrze zaopatrzony polski sklep, mozna kupic wszystko!:-)

Rusalka ty to chyba jednak chłopaka bedziesz miała mimo ze niby to tylko przesady ale jak czytam o zachciankach to u naszych dziewczynek co juz wiedza ze bedzie chłopczyk to kwasne wygrywa

mi tak szczerze mowiac od poczatku imtuicja mowi, ze to synek...i wszystkie przesady, wierzenia, znaki na niebie mowia- chlop jak dab:-D...
albo dziewczynka z konkretnym charakterkiem:-D:-D:-D

z Duska jadlam zupelnie co innego- glownie lody, serki, truskawki, buraczki, bulki slodkie, ...teraz to zupelnie nie moje smaki:confused:

Ja nie mam polskiego sklepu pod reka :sorry2: W niedziele jade do polski na tydzien takze wieksze kapusciane zakupy beda:-D Az mi slinka leciiiiiiiii:-p. I bym zjadla kapusniaczek takiiiiii goracyyyy :-D

Co do smakow to ja jak bylam w ciazy z moja coreczka to jadlam kiszona kapuste, czekoladki Michalki moglam tonami jesc i na zapitke litrami wode czysta gazowana pic.:-)

A jak bylam z moim synkiem w ciazy to musialam co drugi dzien ciasto piec bo mi sie po nocach sniloooo:-)

ale Wam dobrze, za Wami tak to jedzenie chodzi, a za mna jakos nic :baffled: i póxniej myśle hmm :confused: co by na ten obiad zrobić, ani na kwasne ani na slodkie. Ale całe szczęście tutaj zawsze wrzucicie jakiś ciekawyt przepis:tak:

reklama
Do góry