reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Mniam Mniam :)

iwon(k:)a

Wrześniowe mamy'06
Ja to samo :) wplacamy mamie na konto jakies 100 zl, to samo robi szwagier, i zwalamy sie mojej tesciowej na glowe, ktora juz od miesiaca obmysla, co by tu ugotowac i upiec, przyjmuje tez zamowienia specjalne, czyli np. ode mnie - golabki!!!!!

reklama

mammamisia

Wrześniowe mamy'06
A czy któraś z Was ma może jakiś przepis na pyszne placki po węgiersku bo mam taką straszną ochotę. Chodzą mi już od porodu po głowie.

mammamisia

Wrześniowe mamy'06
Ja też mam przepis na marchewkowe ciasto tylko muszę go znaleźć i wieczorkiem Ci go napiszę!

mammamisia

Wrześniowe mamy'06
Przepis na ciasto marchewkowe
1 szklanka oleju
4 jaja
2 szkl. drobno utartej marchewki
2 szkl. mąki
1 i 1/4 szkl. cukru
2 łyżeczki proszku do pieczenia
2 łyżeczki cynamonu
2 łyżeczki sody
szczypta soli

Jaja utrzeć z cukrem na puszystą prawie białą masę. Dodawać stopniowo mąkę i olej na końcu marchew, proszek do pieczenia, sodę, cynamon, . Piec w temp. 180 st., ok. 40 min. Ja piekłam z termoobiegiem właśnie 40 min. Ps. prosze nie zaglądać do piekarnika bo nie wyrośnie tak ładnie jakbyśmy tego chciały;-)
Dzikidzik to jest przepis zaczerpniety z BB mamy lipcowe Koło gospodyń domowych. Sprawdzony ale nie przeze mnie.

mammamisia

Wrześniowe mamy'06
Przesyłam Wam przepis na przepyszne gofry.
Pyszniutkie GOFRY
1/2kg mąki
5 żółtek
1 szkl cukru
2 szkl wody
cukier waniliowy
1 proszek do pieczenia na 1/2kg mąki
1 p rozpuszczonej margaryny
To wszystko ze sobą wymieszać i na koniec dodać pianę ubitą z 5 białek.
Podawać z bitą śmietaną owocami etc.

mammamisia

Wrześniowe mamy'06
A co z tymi plackami po węgiersku:confused:? Któraś z dziewczyn pisała, że jej mąż jest kucharzem?

reklama
Do góry