Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przesyłam Wam przepis na przepyszne gofry.
Pyszniutkie GOFRY
1/2kg mąki
5 żółtek
1 szkl cukru
2 szkl wody
cukier waniliowy
1 proszek do pieczenia na 1/2kg mąki
1 p rozpuszczonej margaryny
To wszystko ze sobą wymieszać i na koniec dodać pianę ubitą z 5 białek.
Podawać z bitą śmietaną owocami etc.
no jest jest owszem... zapytam Go jak wróci z pracy i jutro od rana wkleję przepis:-)MAMOMISIA mój przepis na najpyszniejszy placek po węgiersku.... restauracja Tokaj na trasie Warszawa-Gdańsk ;-);-)
A tak na serio to niestety nie znam przepisu.... ale to chyba ANNY25 mąz jest kucharzem![]()
)Luczynko z ciebie to jest dopiero wybrzydzacz jest!Jak Wy mozecie jesc ciasto marchewkoweAlbo ja jestem jakas nie ten tego
![]()

;-)
to może być przełom w fryzjerstwie!

.
.Już dostałam ślinotoku

!!
) mamy chyba nic nie gotują bo wątek nie ruszony od prawie 2 miesięcy.
:-)
, piekę tylko najprostsze placki bez żadnych mas, ani przekładania. Takie cacka piekarnikowe to tylko moja mama umie robić. Mam kilka
, a właściwie to tylko 2 (no ale to już kilka

) sprawdzone przepisy, bardzo smaczne i proste, na sernik i na piernik. Jutro wkleję
;-). A w gotowaniu generalnie najgorsza nie jestem (na pewno lepsza od teściowej
, a to już coś)
, ale nie chce mi się wymyślać jakiś nowych potraw, jestem monotematyczna w tej kwestii-mam stały zestaw zup, te lubię gotować najbardziej, a co do innych dań no to schabowego czy mielonego zrobić, to w końcu nie sztuka.
;-)

;-). A Was dziewczyny, to chyba sama nazwa na wstępie odstrasza
, próbowałyście w ogóle takie ciasto??