Blanes rzeczywiście niektóre z tych ciuszkow są całkiem całkiem,ja kupiłam od innej osoby przez allegro bardzo podobny cardigan jak ma ten użytkownik,i to jest jedyny ciepły sweterek jaki posiadam:-)
Efilo oprócz sweterka mam jeszcze 2 cienkie tuniki i 1 troszke grubszą,nie są one typowo ciążowymi ciuszkami i są bardzo rozciągliwe,podejrzewam że do wiosny wystarczą mi,jeszcze tak dużego brzucha pewnie nie będe mieć a jesli az tak urosnie to nad czyms pomysle,podejrzewam ze typowo ciążowe to będę kupowac bluzeczki te wiosenno-letnie bo wtedy niewiele rzeczy będzie na mnie pasowac:-)
nie wiem jak wy dziewczynki,ale mam pewien dylemat,przeglądając rzeczy na allegro nitrudno nie trafic na pasy ciążowe,mam pytanie co sądzicie na ich temat,bo z jednej strony są ciekaweym rozwiązaniem gdyż można załozyc swoje np letnie koszulki i taki pas,z drugiej jednak strony zastanawiam sie do jakiego typu rzeczy może taki pas psowac i czy zakladając go nie bedzie sie wyglądac po prostu smiesznie,czekam na wasze zdania dziewczynki,pozdrawiam:-)