reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

No niby tak, ale to miała być kurtka, którą mogłabym nosić też po ciąży, bo nie stać mnie, żeby kupować nową kurtkę tylko na 3 miesiące. Tym bardziej, że nie wychodzę teraz za często, a moje zimowa kurtka z poprzednich lat swoje już wysłużyła i nie nadaje się do niczego. Wściekła jestem, jak nie wiem co:wściekła/y: Tak mi się ta kurtka podoba... A do tego jeszcze jestem teraz uwięziona w domu. Miałam jeździć po urzędach, żeby dowiadywać się co i jak z mieszkaniami komunalnymi, a tu d...a, bo jestem przeziębiona, a w jesiennej kurtce mam pół brzucha na wierzchu:-:)-:)-(

reklama
Hej dziewczynki!
Wylicytowałam sobie ostatnio na allegro ogrodniczki ciążowe, bo stwierdziłam że na zimę sie przydadzą, niestety dzisiaj przyszła paczka i okazało się że sie w nich utopiłam! Niby z wymiarów podanych na aukcji wynikało że będą dobre:-(
Jeżeli była by któraś z was zainteresowana, to chętnie odsprzedam, bo naprawdę myślę że nie są złe, tylko na mnie niestety sporo zaduże, niby rozmiar na metce podany M, ale myślę że to spokojnie L bo ja przed ciążą nosiłam S więc myslałam że to M bedzie dobre...
Jak byście były zainteresowane to piszcie- podam więcej szczegółów i postaram sie wkleic jakieś zdjęcia.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!
Wylicytowałam sobie ostatnio na allegro ogrodniczki ciążowe, bo stwierdziłam że na zimę sie przydadzą, niestety dzisiaj przyszła paczka i okazało się że sie w nich utopiłam! Niby z wymiarów podanych na aukcji wynikało że będą dobre:-(
Jeżeli była by któraś z was zainteresowana, to chętnie odsprzedam, bo naprawdę myślę że nie są złe, tylko na mnie niestety sporo zaduże, niby rozmiar na metce podany M, ale myślę że to spokojnie L bo ja przed ciążą nosiłam S więc myslałam że to M bedzie dobre...
Jak byście były zainteresowane to piszcie- podam więcej szczegółów i postaram sie wkleic jakieś zdjęcia.

No widzisz ja tez tak myslałam, ze jak chodziłam w S to teraz większe trzeba i też wtopiłam ze spodniami ciązowymi, i jest tak jak pisze Ariska, trzeba kupowac ten sam rozmiar co przed ciążą, bo sam fakt, że to ciążowe to już są szerokie więc nauczyłysmy się na własnych błędach :p

Ja się zaopatrzyłam na zimę , mam getry dwie pary rajstop, z czego jedne mega grube:-)
Jak mąż mi da kasę to zrobię sobie wcześniejsze urodzinki i kupię wreszcie te kozaczki, które tak bardzo już by się przydały
do tego rajstopki i dłuższa tunika- laska jak nic hehe :-D

No ja tez bede musiala sie zaopatrzyc cos na zime, widzialam juz sztrusky ciazowe i dzinsy ciazowe...Wiec wkrotce bede musiala sobie kupic no i oczywiscie getry i ewentualnie jakies spodnie dresowe......A o kozaczkach nie wspomne... Cos na allegro trzeba bedzie wyszukac ...

reklama
Do góry