reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

dziekuje :) zdjecie dzis rano robiłam.... w sumi jeszcze do wesela 2 tyg ale mam troche luzu wiec mysle ze zaciasna niebedzie..

reklama
Ja też się zastanawialam czy to może zdjęcie z zeszlego roku.....bo brzunia nie widać nic,a nic. Super figurka i świetna sukienka.....jak dla mnie Smiało możesz iść,nawet z zamkniętymi oczami.Zwraca uwagę.....super...jeszcze przyćmisz panne mlodą:)he he

Buuuuuuuuuuu...a ja się nie zalapalam na szlafroczek...... :( musiałabym być tam wczoraj z samego rańca. A chcialam tak bardzo go kupic.Może jeszcze będą do końca grudnia.

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny ... jak juz bede odpicowana i wogole to cykne fote przed wyjsciem :) hihih ja mam rózowo- biały ( kupywany na rynku 2 lata temu )hih to bede na porodówce odbiegac:p hihi jeszcze zeby za kilka tyg do tych szlafroków kapcuchy sprzedawali to wogole kompecik bomba :)

moncia to mamy takie same :D bede się śmiała jak połowa ciężarówek na porodówce takie będzie miała :D

I ja mam czerwony :-D
A wybralam taki kolor, bo doszlam do wniosku, ze jesli go poplamie to nie bedzie widac :-). Po porodzie z synkiem - w szpitalu zdarzylo sie , ze mialam czerwone plamy na pizamie :sorry2:. Nie nadazalam zmieniac podpasek poporodowych.

reklama
Ja z tego samego względu chcialam granatowy...
a jeszcze jak u wspołlokatorki siedzą chlopy,a ty musisz wstać i iść do lazienki akurat,to komfort ze nawet jak przecieknie,to się nie dopatrzą,bo to krępujące bardzo.

Do góry