karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Joasiek - kuchnia wspaniala. Cudo !!! Szczerze zazdroszcze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Oliwieczka ty zamawiałaś granitowe blaty? czy to sie później okazało i nie wiedziałaś?
bo koszt blatu z płyty a blatu granitowego znacznie sie różni...dlatego ja mam płytowe...bo nie było mnie stać na granit![]()

mam nadzieję, że na żywo będzie jeszcze fajniejsza 
Joasiek, wow!!! Suuuper kuchnia:-)
Dziękuję bardzo![]()
Nie wiem, czy to jest właśnie kuchnia moich marzeń,ale miałam tak mało czasu żeby ją wymyśleć, że zdecydowałam się w końcu na taką, choć początkowo chciałam fronty jakies jasne i lakierowane.
Oliwieczka to nie jest zdjęcie, tylko wizualizacja zdobiona w studiu mebli kuchennych, tak ma ta nasza mniej więcej właśnie wyglądaćmam nadzieję, że na żywo będzie jeszcze fajniejsza
![]()

Lenulka,super mebelkii ceny tez super
.
LENULKA bardzo ladne meble!!!!

a w środku centymetrowa warstwa jakby ktoś mąką sypał.... I pełno gruzu jeszcze i narzędzi, okropność