reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Nuśka-ja odpowiem :-) jesli chodzi o meble kuchenne w tym przedziale cenowym to ikea jest, moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem.:tak:Nie moze sie równac z dobrymi salonami mebli kuchennych, ale za to wszystkie tanie i ogolnodostepne studia bije na głowe.:tak::-) jedna wada jaka znam to zabudowana zmywarka-z panelem wewnetrznym sterujacym(zabudowanym) w tym miejscu po 2-3 latach odchodzi farba.Dobrze jest tez zamowic gosci do pomierzenia i montowania kuchni z Ikea.Wiem ,ze tak jest drozej-ale lepiej. Jesli zabraknie Ci 2 cm zabudowy to panowie dorobia fajne listwy maskujace identyczne jak kuchnia a przy składaniu samodzielnym zostanie dziura. I musisz pamietac ze to nie jest zabudowa kuchenna na wymiar tylko szafki dopasowane do kuchni. Ludzie bardzo czesto myla te pojecia.Np w BRW pomiedzy szafkami za zamowienie do zabudowy a tymi do samodzielnego składania jest taka róznica... niebo a ziema dosłownie.Nie wiem tez dokładnie z czym chcesz porównywac te meble?

reklama
O dzieki Dziewczyny:-)
Madzix, bylismy we wszystkich skelepach z meblami w Pile:-D
najbardziej nam sie podobaly w 4 kątach i M3 ale tam nam wycenili kosmicznie....w pierwszej ponad 11tyś, a drugiej 18 tyś:szok:
bylismy rownież w BRW tam cenowo nienajgorzej bo 7 tyś ale z najtańszymi prowadnicami do szuflad i zawiasami do drzwi.....
Dlatego w Ikei spodobały mi sie mebelki bo dobre prowadnice, zawiasy juz tez i wykonanie calkiem ladne....
Bardzo mi sie podoba cos na styl tej kuchni
IKEA | Kuchnia | Kuchnie do zabudowy | Kuchnie wolnostojące
chodzi mi o styl frontow kolor troszke ciemniejszy bym chciala.....

Ach co do kuchni to zrobilismy jednak male korekty:-p;-)
Chyba bedzie cos takiego, bez tego dziwnego barku.....zreszta nie mowie ze to wersja ostateczna:sorry2::laugh2:

A moze tak??? troszke inaczej jest ''barek'' i polki miedzy okapem

Ostatnia edycja:
Nuśka całkiem fajny ten blok:-), dobrze, ze macie takie schowane te balkony, są duzo praktyczniejsze od tych takich wystawionych:tak:a duzy bedziecie mieli ten balkonik??:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry