• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Karolina sam wszystko wymyślałam...i powiem ci, ze już wiele rzeczy mi sie nie podoba, np kolory na korytarzu....ale za rok przemaluje

Joasiek pokazuje i to szybciutko, bo na pewno masz cudownie...mój domek to zblednie...

Karolina sam wszystko wymyślałam...i powiem ci, ze już wiele rzeczy mi sie nie podoba, np kolory na korytarzu....ale za rok przemaluje

Mysia w takim razie gratuluje smaku i gustu. Wszystko wyglada swietnie. A kolory na scianach wiadomo inaczej wygladaja niz na etykiecie farby, wiec nie wiem jaki efekt chcialas uzyskac, ale ten obecny jest tez swietny.

Joasiek pokazuje i to szybciutko, bo na pewno masz cudownie...mój domek to zblednie...

Dzieńdoberek :sorry2: Pokażę... ale dopiero we wrześniu jak kuchnia przyjedzie, bo to najważniejsza część domku dla mnie :tak:
A teraz zmykam do pracy :crazy::-(

Oliwieczka a Ty już masz kuchnię, czy przegapiłam zdjęcie? Mam okropne braki, więc pewnie tak... :sorry2:

Mysiu przesliczna macie chatke:tak::-) ale zdecydowanie do skromnych nie nalezy:no::-D

My wczoraj bylismy w Poznaniu w ikei i leryła merlę:laugh2::-p <nie wiem jak to napisac>
meble do lazienki, do pokoju Julki i do kuchni na pewno tam kupujemy.........kurcze dosc ze taniej, lepsze wykonanie jak u nas w Pile to z przewozem wyjdzie mniej jak na miejscu..............
tak wogole to nie wiedzialam ze to wszystko bedzie takie pokrecone.....meble snia mi sie juz po nocach....JAK WY TO LASKI ZNOSICIE....?????te remonty przeprowadzki i zakupy.........
ja mam to jescze przed soba a juz mnie stres zrzera...............moze dlatego ze mamy ograniczone fundusze i musimy niezle sie nakombinowac by nam wystarczylo na wszystko:-(:sorry2:sama nie wiem....
Bynajmniej juz mam dosc nowego mieszkania:dry::sorry2:

Nuska, a pamiętasz jak ja pisałam,zę mam dośc budowy, wybierania i szukania..niby milutkie to jest, ale jak trzeba wszystko na raz to az sie odechciewa

Karolina, Irtasia, Rozalka dziękuje...miło słyszeć taki słowa..nawet nie myslałam, zę mam taki gust..lunie prostote i praktyczność oraz elegancje za razem

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieńdoberek :sorry2: Pokażę... ale dopiero we wrześniu jak kuchnia przyjedzie, bo to najważniejsza część domku dla mnie :tak:
A teraz zmykam do pracy :crazy::-(

Oliwieczka a Ty już masz kuchnię, czy przegapiłam zdjęcie? Mam okropne braki, więc pewnie tak... :sorry2:

Mam ale jeszcze nie w domu :-D mysle ze w nastepnym tygodniu jez bedzie:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry