reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Mowicie ze szybko:sorry2:
Mi sie wydaje ze to wicznosc trwa:-D
Ale tak na powaznie to moj tato stara sie jak moze zeby skonczyc jak najszybciej, bo wie ze placimy od tego miesiaca dwa czynsze i oplaty:sorry2:
Dzisiaj kladl juz fugi w lazience.....ale nie skonczylismy bo juz biedaczek na rece nie mogl < a jak wiecie jest inwalida wlasnie na nie....ma sruby w lapkach>
Ja wycieralam te fugi i sama mam na dziisja dosyc........:szok:

madzix strasznie Ci współczuje nerwów, stresu, tej całej sytuacji :-(:-(:-(:-( i będę bardzo mocno trzymała kciuki żebyście odzyskali swoje pieniądze :-(

Mowicie ze szybko:sorry2:
Mi sie wydaje ze to wicznosc trwa:-D
Ale tak na powaznie to moj tato stara sie jak moze zeby skonczyc jak najszybciej, bo wie ze placimy od tego miesiaca dwa czynsze i oplaty:sorry2:
Dzisiaj kladl juz fugi w lazience.....ale nie skonczylismy bo juz biedaczek na rece nie mogl < a jak wiecie jest inwalida wlasnie na nie....ma sruby w lapkach>
Ja wycieralam te fugi i sama mam na dziisja dosyc........:szok:

Nuśka bardzo szybko:tak:Zdolnego masz tate jesli sam potrafi wszystko w domu wykonczyc.Z niecierpliwoscia czekam na zdjęcia kolejnych etapów.

Dzieki dziewczyny za dobre słowo.

madzix:-(:-(:-( przykro mi, że tak sie to potoczyło, ale trzymam kciuki zebyście odzyskali swoje pieniądze:tak:

Nuska dobrze miec takiego tatę, co to wszystko potrafi w domu zrobić:tak::-) super:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry