Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam się z TyciąNie wyobrażam sobie nie mieć teraz zmywarki
U nas codziennie 1 raz chodzi (conajmniej!) a mam dużą![]()

Zastanawiam się nad połóżeniem w łazience tapety, podoba mi sie taka jedna ale nei wiem czy to dobry pomysł, wiele czytałam że teraz płytki nie koniecznie muszą byća co Wy o tym myślicie czy ma któraś z Was co innego zamiast płytek ?? Funkcjonalne czy nie ?

ale w nowej kuchni mam zmywarkę. Stwierdziłam, że wolę ją kupić i nie używać albo używac rzadko, niż potem żalować że mogłam ją zrobić a nie zrobiłam. Mam taką 45-cm bo większa nie weszła we wnękę. I powiem Wam, że jak na razie, to średnio sobie z nią radzę
Albo nie umiem porządnie porozkładać w niej naczyń albo nie wiem co... Uzywam jej w zasadzie tylko w weekend, naczyń nie gromadze na następny dzień, myję garyz jednego dnia a i tak nie zawsze wszystko mi się do niej pomieści. No i nie wiem czy to kwestia źle dobranego programu, czy za szybko wyciagam naczynia, że są mokre i muszę je wycierać? Nie przeczytałam jeszcze instrukcji obsługi porządnie heh.... może powinnam 

Ja swoja zaraz po umyciu otwieram aby para uciekla i po chwili juz jest sucheJa się zarzekałam kiedyś że nie chcę zmywarki, bo autentycznie lubię myć naczyniaale w nowej kuchni mam zmywarkę. Stwierdziłam, że wolę ją kupić i nie używać albo używac rzadko, niż potem żalować że mogłam ją zrobić a nie zrobiłam. Mam taką 45-cm bo większa nie weszła we wnękę. I powiem Wam, że jak na razie, to średnio sobie z nią radzę
Albo nie umiem porządnie porozkładać w niej naczyń albo nie wiem co... Uzywam jej w zasadzie tylko w weekend, naczyń nie gromadze na następny dzień, myję garyz jednego dnia a i tak nie zawsze wszystko mi się do niej pomieści. No i nie wiem czy to kwestia źle dobranego programu, czy za szybko wyciagam naczynia, że są mokre i muszę je wycierać? Nie przeczytałam jeszcze instrukcji obsługi porządnie heh.... może powinnam
![]()