reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Tak tak tapetaw lazience.......NIE POLECAM:no:
Mamy teraz na tym mieszkanku i w kolo wanny ciagle cos sie odkleja......

Co do mieszkanka to wczoraj polozylam z tatkiem panele w sypialni, sciany pomalowane.......
w kuchni plytki na scisnie polozone......tato klnal na mnie ze hej:-D:szok: BO wymyslilam sobie gdzieniegdzie mozaike:-p
w lazience niestety jeszcze nie wykonczone.......bynajmniej wczoraj nie bylo ale ojciec idzie czasami jak przeciag wiec kto go tam wie:-D;-)

Madzix a jak Twoje mieszkanko bo nic nie piszu tutaj;-)
czy dobrze pamietam ze dopiero w tym roku dostaniesz??

reklama
Ale prace u Nuski szybko idą..no no..

Oliweczka
piękna łazienka

Dlatego my próbowaliśmy wybrać taki, zeby było jak najmniej zmian adaptacyjnych. Niestety tego nie unikniemy. I projekt z 2 urasta do 7 tys. Ale projekt na zam owienie kosztuje ponad 15.
.

15 tyś za projekt?? co to za historie??

ja za swój zamawiany zapłaciłam 2400zł 3 lata temu, a wiem od kuzynki, że teraz ze ona płaci 2500 za zamawiany

Tak tak tapetaw lazience.......NIE POLECAM:no:
Mamy teraz na tym mieszkanku i w kolo wanny ciagle cos sie odkleja......

Co do mieszkanka to wczoraj polozylam z tatkiem panele w sypialni, sciany pomalowane.......
w kuchni plytki na scisnie polozone......tato klnal na mnie ze hej:-D:szok: BO wymyslilam sobie gdzieniegdzie mozaike:-p
w lazience niestety jeszcze nie wykonczone.......bynajmniej wczoraj nie bylo ale ojciec idzie czasami jak przeciag wiec kto go tam wie:-D;-)

Madzix a jak Twoje mieszkanko bo nic nie piszu tutaj;-)
czy dobrze pamietam ze dopiero w tym roku dostaniesz??

Nuśka kiepsko:-( Byłam dzisiaj w kancelarii prawnej w tej sprawie. Mowiac krótko pieniadze zapłacone a mieszkania nie ma:no:Nie wybudowało sie:no:, moj prawnik tez miał dla mnie nienajlepsze wiesci, bo developer ma problemy finasowe....nie dzisiaj i nie tutaj...padam na pysk:-(

Nuśka kiepsko:-( Byłam dzisiaj w kancelarii prawnej w tej sprawie. Mowiac krótko pieniadze zapłacone a mieszkania nie ma:no:Nie wybudowało sie:no:, moj prawnik tez miał dla mnie nienajlepsze wiesci, bo developer ma problemy finasowe....nie dzisiaj i nie tutaj...padam na pysk:-(

To jakaś maskra.
Sąsiedzi też tak mieli...trochę kasy odzyskali,ale i tak smiesznie mało.:baffled:

O rany:wściekła/y: Ale Ci wspolczuje tych stresow Madzix......ja tu na klopoty z plytakami narzekalam a tu tak klops......
Jedank mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i odzyskacie pieniadze :tak:

:szok: Nawet nie myślałam, że takie rzeczy mogą mieć miejsce:baffled: Życzę żeby jak najszybciej się coś wyjaśniło, z korzyścią dla Was oczywiście:tak: Powodzenia:happy:

Nuśka, ależ szybko Wam to idzie.. super:tak:

15 tyś za projekt?? co to za historie??

ja za swój zamawiany zapłaciłam 2400zł 3 lata temu, a wiem od kuzynki, że teraz ze ona płaci 2500 za zamawiany

Poważnie?
Za 1,5- 2,4 tyś. to kupisz teraz gotowy projekt z Muratora..
A na zamówienie.. hmm. sami branżyści wezmą do 1,5 - 2 tyś. w zależności od projektu, a gdzie architekt i konstruktor:confused:

Mowiac krótko pieniadze zapłacone a mieszkania nie ma:no:

Oj niedobrze:-(
Madziu mam nadzieję, że jeszcze się wszystko wyjaśni na waszą korzyść..

reklama
ojej Madzix mam nadzieje, ze jednak bedzie oki...
tyle sie teraz słyszy o tym że developerzy zgłaszają upadłość...właśnie w samej Warszawie 55 firm developerskich czeka na decyzje sądu o upadłosci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry