Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i natychmiast zamknęłam bo sąsiadka szła aby nie widziała.
no i okna proszę mi też umyć.![]()

to wklej wkoncu te zdjecia ze salonu:-)posprzątane u nas i u tatyteraz nic nie robię,chyba,że ktoś chce,żebym mu posprzątała
![]()

o bosh u mnie w salonie ciągle się coś dzieje,pełno zabawek itd,ale jak Antosiek mi pewnego dnia uśnie to ogarnę i wkleję ok?obiecałam to wklejęto wklej wkoncu te zdjecia ze salonu:-)![]()

To tak jak ja piwnicęoj ja poproszę.garaż bo przez zimę to tylko wszystko tam znoszę i walnę gdzie pobanie.dziś otworzyłam naszą graciarnie to dziwne że samochód się tam mieścii natychmiast zamknęłam bo sąsiadka szła aby nie widziała.
:

o bosh u mnie w salonie ciągle się coś dzieje,pełno zabawek itd,ale jak Antosiek mi pewnego dnia uśnie to ogarnę i wkleję ok?obiecałam to wkleję
a wy kiedy?![]()

Moje to juz wszyscy widzieli a Chrisa pokoik do dzis nieskonczylam malowac zabraklo mi ochoty i natchnieniao bosh u mnie w salonie ciągle się coś dzieje,pełno zabawek itd,ale jak Antosiek mi pewnego dnia uśnie to ogarnę i wkleję ok?obiecałam to wkleję
a wy kiedy?![]()

super sie prezentuje ten bambusA my jakiś czas temu (jak byliśmy w PL na Święta) sprawiliśmy sobie takiego bambusa na ścianę w kuchni;-)
BAMBUS-naklejki scienne na sciany TIFI_pl od 1 pln (550395753) - Aukcje internetowe Allegro

A my jakiś czas temu (jak byliśmy w PL na Święta) sprawiliśmy sobie takiego bambusa na ścianę w kuchni;-)
BAMBUS-naklejki scienne na sciany TIFI_pl od 1 pln (550395753) - Aukcje internetowe Allegro