reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
faktycznie duże pokoje masz Justynka ten i Antka też

ja to mam klitki dosłownie jak wejdziesz to tylko się obkręcasz by zawrócić za dużo sie nie pochodzi :-D

To prawda bardzo duuuzy ładny pokoj Justynka :tak:
Chociaz przyznam ze takie mniejsze są bardziej ustawne, ja nie lubie takich pustych pomieszczeń, sama mam duuzy pokoj i własnie bede go przememlowywać ale to moze na wiosne chce zeby zrobił się mniejszy :)

Ostatnia edycja:
no nie nachodzą ale jakbym chciała żeby ktoś przyszedł to nawet nie ma gdzie usiąść tylko jedynie mam jeden fotel.... i moje łóżko :-D wiec mogą wskoczyć w pościel ;-)

nie no zawsze nakrywam kapą łóżko i można tez usiąść ale inaczej nie da rady :no:

rodzinka kuzynki to siadają u mojej mamy a ja tam sobie idę ;-)

No Justyna duzy ten pokoj macie nie ma co:tak:

A co do naszego m, to juz blizej konca......ale jestem starsznie zalamana scianami.....zachcialo mi sie farby dulux i teraz najchetniej bym usiadla i plakala......a chodzi o to ze miejscami skodzi sobie platami, w miejscu gdzie troszke gips pekl ona sie lamie i odchodzi......:wściekła/y::-(nie jest tego duzo i bardzo widoczne ale mnie juz to zlosci bo ile mozna.....co chwilke cos......
jescze okazalo sie ze drzwi bedzie trzeba podcinac od dolu, bo za wysoko sa panele i plytki:wściekła/y:no jasna cholerka czy nie moze isc latwo.......
czekam tylko na jakies nowosci.....czyli co jesczebedzie nie tak.......
A co do tej farby to na teraz moze i nie jest zle ale jak pomysle o malowaniu za jakis czas np. na inny kolor to starasznie sie marwie co to bedzie.......chyba bedzie trzeba zeszpachlowac wszystko i na nowo gipsowac, bo farba bedzie ''szla za walkiem'':-(:crazy:
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
uuuu to nie zazdroszczę,pocieszę Cię,że z obcinaniem drzwi to nie jest taka wielka sprawa,my też podcinaliśmy wejściowe i do łazienek jak płytki położyliśmy:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry