• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Nuśka, ja tez przychyle sie do zdania większości, dulux nie jest zły,to raczej nie wina farby:no:
Macie nowe mieszkanie,ono dopiero "osiada" , jeszcze sie osusza to pewnie dlatego:tak:No i to co pisały dziewczyny, być moze macie badziewnie zrobione tynki i słabo zagruntowane podłoze- a takie nowe sciany potrzebuja najwiecej zagruntowania i podkładu:tak:.
Poczekaj z rok albo dłuzej, dopiero jak wszyscy sasiedzi sie wprowadza i zamieszkaja, powiercą,potłuką sciany itd. i dopiero wtedy poróbcie poprawki.Teraz beda wam wychodziły wszelkie niedociągniecia dewelopera, odpadające tynki, wilgoc itd.(nie zycze wam oczywiscie, ale tak jest bardzo czesto:-()Przez 3 lata od odbioru mieszkania deweloper musi usuwac usterki na własny koszt:tak:

No dzieki Dziewczyny.......wiem ze to nie w 100% wina farby bo slyszalam ze jest dobra dlatego ja chcialam....jednak moj wujaszek <ktory jest fachowcem od remontow. mowil ze te lateksowe maja tak czesto:sorry2:
I co do tej wilgoci sie zgodze Madzix bo widac, ze w miejscach od sufitu odlazi czyli gdzie sie wilgoc zbiera <tak mi sie wydaje:rofl2:>
Ale i wiem ze tato dal dupy nie gryntujac scian przed gipsowaniem, TRUDNO SIE MOWI:-(Juz nie bede smecic Wam tutaj........

Joasiek a Ty nam cos pokazałaś??:sorry2:

Do tej pory chyba tylko kuchnię, bo jedynie ona jest w miarę skończona, brakuje tylko stołu ;-) ale jak chcecie to pokażę Wam cały domek..... wszystko do wykończenia, urządzam się powolutku więc jeszcze wieeeeele brakuje. W marcu chyba pokupuję karnisze bo na razie mam tylko zaluzje, brakuje mi jeszcze lamp, mebli w salonie, stolika w salonie, jakiejś ładnej sofy przed kominkiem, lustra w łazience, dużo dupereli.... ale powoli z czasem wszystko urządzę :sorry2:

Na poczatek jak mój domek wygląda.... zdjecia z lata, jeszcze nie powyrywane chwasty pomiędzy płytkami za co przepraszam :zawstydzona/y:
Widok od strony ogródka....
domek1.jpg

Ogródek....

domek2.jpg

Od frontu...

domek3.jpg

Pokazuje tylko samą górę, bo przez dół tylko przemykam, na razie nic tam nie robię :no: Na dole jest mini-siłownia, garaż, kotlownia, pralnia, wc i duzy hol.

A to jest hol z kominkiem na górze (widok od strony salonu)

hall1.jpg

I jeszcze jedno zdjęcie - po prawej stronie wejscie do sypialni i dalej do graciarni (pokoju w którym trzymam wciąż nierozpakowane jeszcze od przeprowadzki pudła :-p)

hall2.jpg

I kominek który ogrzewa całą górę

kominek.jpg

Graciarnia (tragedia :-p)

graciarnia.jpg

I czarne i bordowe tapety w sypialni ;-)

sypialnia.jpg

A to nowy mieszkaniec, a dokładnie mówiąc - mieszkanka naszego domku :tak:

kotek.jpg

Widok spod balkonu na salon (który ciągle czeka na urządzenie) ;-)

salon1.jpg

salon2.jpg

Z salonu szerokim przejściem wchodzi się do kuchni (przepraszam za bałagan w niej panujący :zawstydzona/y:)...

kuchnia2.jpg

kuchnia3.jpg

kuchnia1.jpg

kuchnia4.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry