reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Nuśka, ja tez przychyle sie do zdania większości, dulux nie jest zły,to raczej nie wina farby:no:
Macie nowe mieszkanie,ono dopiero "osiada" , jeszcze sie osusza to pewnie dlatego:tak:No i to co pisały dziewczyny, być moze macie badziewnie zrobione tynki i słabo zagruntowane podłoze- a takie nowe sciany potrzebuja najwiecej zagruntowania i podkładu:tak:.
Poczekaj z rok albo dłuzej, dopiero jak wszyscy sasiedzi sie wprowadza i zamieszkaja, powiercą,potłuką sciany itd. i dopiero wtedy poróbcie poprawki.Teraz beda wam wychodziły wszelkie niedociągniecia dewelopera, odpadające tynki, wilgoc itd.(nie zycze wam oczywiscie, ale tak jest bardzo czesto:-()Przez 3 lata od odbioru mieszkania deweloper musi usuwac usterki na własny koszt:tak:

No dzieki Dziewczyny.......wiem ze to nie w 100% wina farby bo slyszalam ze jest dobra dlatego ja chcialam....jednak moj wujaszek <ktory jest fachowcem od remontow. mowil ze te lateksowe maja tak czesto:sorry2:
I co do tej wilgoci sie zgodze Madzix bo widac, ze w miejscach od sufitu odlazi czyli gdzie sie wilgoc zbiera <tak mi sie wydaje:rofl2:>
Ale i wiem ze tato dal dupy nie gryntujac scian przed gipsowaniem, TRUDNO SIE MOWI:-(Juz nie bede smecic Wam tutaj........

Joasiek a Ty nam cos pokazałaś??:sorry2:

Do tej pory chyba tylko kuchnię, bo jedynie ona jest w miarę skończona, brakuje tylko stołu ;-) ale jak chcecie to pokażę Wam cały domek..... wszystko do wykończenia, urządzam się powolutku więc jeszcze wieeeeele brakuje. W marcu chyba pokupuję karnisze bo na razie mam tylko zaluzje, brakuje mi jeszcze lamp, mebli w salonie, stolika w salonie, jakiejś ładnej sofy przed kominkiem, lustra w łazience, dużo dupereli.... ale powoli z czasem wszystko urządzę :sorry2:

Na poczatek jak mój domek wygląda.... zdjecia z lata, jeszcze nie powyrywane chwasty pomiędzy płytkami za co przepraszam :zawstydzona/y:
Widok od strony ogródka....
domek1.jpg

Ogródek....

domek2.jpg

Od frontu...

domek3.jpg

Pokazuje tylko samą górę, bo przez dół tylko przemykam, na razie nic tam nie robię :no: Na dole jest mini-siłownia, garaż, kotlownia, pralnia, wc i duzy hol.

A to jest hol z kominkiem na górze (widok od strony salonu)

hall1.jpg

I jeszcze jedno zdjęcie - po prawej stronie wejscie do sypialni i dalej do graciarni (pokoju w którym trzymam wciąż nierozpakowane jeszcze od przeprowadzki pudła :-p)

hall2.jpg

I kominek który ogrzewa całą górę

kominek.jpg

Graciarnia (tragedia :-p)

graciarnia.jpg

I czarne i bordowe tapety w sypialni ;-)

sypialnia.jpg

A to nowy mieszkaniec, a dokładnie mówiąc - mieszkanka naszego domku :tak:

kotek.jpg

Widok spod balkonu na salon (który ciągle czeka na urządzenie) ;-)

salon1.jpg

salon2.jpg

Z salonu szerokim przejściem wchodzi się do kuchni (przepraszam za bałagan w niej panujący :zawstydzona/y:)...

kuchnia2.jpg

kuchnia3.jpg

kuchnia1.jpg

kuchnia4.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry