reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Łazienka jaką zastalismy taka jest, na remont to ona sobie jeszcze dłuuuugo poczeka ;-) tylko lustro było wielkie na ścianie, które wywaliłam i muszę kupić nowe.

lazienka.jpg

I na koniec - widok z kuchni na kominek :-)

zkuchni.jpg

Dziękuję za uwagę ;-)

reklama
Joasiek super domek ,kuchnia boska ,kominek zajefajny i ogulnie to wszystko sliczne a ze jeszcze nieskonczony to wiadomo ze nieda rady i wszystko w swoim czasie:tak: ach jeszcze zapomnialam ze fajny wielki ogrod , to kiedy parapetowa dla babek z BB:confused::-D

Joasiek strasznie podoba mi sie Twoje mieszkanko,tyle przestrzeni.A pokoik Milenki bajeczny.Śliczna zieleń na ścianie,no i pomysłowa sypialnia.
Kotek tez sliczny.

Joasiek ale masz wilkie mieszkanko ! Bardzo mi się podoba kuchnia wyglada identycznie jak na projekcie ! Ten fiolet z ciemnych brazem rewelacyjnie wygląda :tak: zazdroszcze tej kuchni :-)
Sliczne rysunki w pokoju Milenki
Łazienka tez mi sie podoba :tak:

naprawde jestem pod wrazeniem

btw Joasiek a jak radzisz sobie z ciemnymi panelami?

:szok::tak:przepiękny ten domek,ciepłe kolory,kominek super,malunki na ścianie u dzieciątka extra,ale ta kuchnia:szok::-D:tak: przecudowna,aż mi dech zatkało:rofl2:,zazdroszczę bardzo,z zewnątrz domek również bardzo ładnie wygląda,taki mały,skromny i bardzo przytulny,na pewno miło wam się w nim mieszka.Jestem pod wielkim wrażeniem;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry