irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Maz dla picu wsadzilA ten SpongeBoy to specjalnie czy Dzieci dodały od siebie![]()
a ja przed chwilka wlasnie go wyciaglam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maz dla picu wsadzilA ten SpongeBoy to specjalnie czy Dzieci dodały od siebie![]()
a ja przed chwilka wlasnie go wyciaglam

Dużo pracy jest przy takim cacku? 
Choc na razie nie stać mnie na więcej, to cieszę sie myslą, że za pare miesięcy zrobię to czy tamto 

Ale z boku przy garażu mamy 3 drzewka wiśniowe, owocują tak obficie i tak wielkimi wiśniami, że masakra, latem wiadrami rozdawaliśmy te wiśnie, w tym roku muszę się nauczyć robić wiśniówkę 
Ani troche bo wody sie niezmienia tylko dac im papu i sprawdzac miernikiem zasolenie wody i finito o i raz na miesiac wymyc filterIrtasia cudowne akwarium, naprawdę imponująca, prawdziwa ozdoba domuDużo pracy jest przy takim cacku ?

troszke insze filtry były;-)Jak to, nigdy się jej nie zmienia?No to teraz są albo bardzo nowoczesne akwaria, albo nowoczesne rybki
bo jak byłam mała i miałam akwarium to trzeba było wodę zmieniać i to dość często i mama przy tym psioczyła... a filtr też był i co z tego ;-)

morskim rybkom sie wody niewymieniaJak to, nigdy się jej nie zmienia?No to teraz są albo bardzo nowoczesne akwaria, albo nowoczesne rybki
bo jak byłam mała i miałam akwarium to trzeba było wodę zmieniać i to dość często i mama przy tym psioczyła... a filtr też był i co z tego ;-)
bo tam sie tworzy biologia od nich
tylko jak wody troszke ubedzie to dolewasz ekstra wode do tego
ja w moim drugim akwarium tez zmieniam tylko raz na rok i kazdy sie dziwi ze jest tak czysto wystarczy dobrze dobierac ilosc jedzenia do ilosci ryb w akwarium no i od tego jakie sie daje bo sa co strasznie mula wode a te co kosztuja moze z pare groszy wiecej sa oktroszke insze filtry były;-)
ja w swoim tez bardzzzo zadko zmieniałam raz na rok![]()