Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak bedzie synek to bedzie problem z imieniem, na razie nie mysle o imieniu dla synka bo czuje ze bedzie córeczka wiec moze zostanie przy Zuzannie , co prawda przed zajsciem mąż był zdecydowanie na nie ale wczoraj jak zobaczył II kreski to powiedział ze moze być Zuza ważne ze jest !! Się okaże co bedzie Mam przeczucie ze bedzie ta Zuza jednak Podoba mi sie jeszcze Maja !!
ja juz od dawna mam wybrane imiona dla chlopca i dziewczynki
ale nie napisze zeby nie zapeszac ....
w tych co podalyscie podobaja mi sie Borysek , Bruno , Olaf ( siostry synek tak ma ) , Olivier ( 2 siostry synek tak ma )
a z dziewczynkami to juz gorzej .... Maja jest ladne bardzo , Ola i nie wiem co jeszcze jakos mi ciezko z imionami dla dziewczynek
kurcze my mieliśmy problem z imieniem dla chłopaka....a dla dwóch...kurcze ale coś wymyśliliśmy, a więc wstępnie będą: Tymek i Franek, Julia i Lena albo Julia i Tymon....hihi muszę myśleć o różnych wersjach.....
rabbit- moja siostra też ma problem z wyborem imion dla dzieciaków, jak będzie dziewczynka i chłopiec to prawdopodobnie też będzie Lenka a chłopczyk Bartosz