reklama
F
Fiołek2010
Gość
ja tez z mokotowa, mama styczniówka 2010;-)
ooo styczniowa mamusia.....rozumiem zety ze swoimn babelk iem biegasz juz na spacerki... my zaczynalismy spacerkowac,ale zima wrocila....ja tez z mokotowa, mama styczniówka 2010;-)
Wlasnie przeprowadzilam sie z NY do warszawy, na Mokotow. Chetnie poznam kolezanki na spacery z dziecmi. Mam 7 mies synka. Najczesciej chodze do parku Arkadia. A wy?
mona_82
Początkująca w BB
Hej...
Jestem z Mokotowa, przyszła mama. termin na 10.08.2010. Z chęcią poznałabym przyszłe i obecne mamy z tej okolicy.
POZDRAWIAM
Jestem z Mokotowa, przyszła mama. termin na 10.08.2010. Z chęcią poznałabym przyszłe i obecne mamy z tej okolicy.
POZDRAWIAM
ja tez chętnie się z Wami zapoznam co prawda już zbliżam się ku końcowi ciąży i jestem coraz bardziej leniwa, bo brzuch mi ciąży trochę, ale zawsze możemy się umówić w jakimś parku, mamy tu pola mokotowskie, czy ogródek jordanowski - bywacie ?? Ja w takie upały staram się siedzieć w domu i unikam słońca wiec jakiś chłodniejszy dzionek bym preferowała, co do miejsca to jestem otwarta na propozycje
Ritarita - uwielbiam NY - zazdroszczę wszystkim którzy mieli okazję pomieszkać tam dłużej niż przez miesiąc ....
Pozdrowionka dla wszystkich mamusiek z Mokotowa (przyszłych i obecnych)
Ritarita - uwielbiam NY - zazdroszczę wszystkim którzy mieli okazję pomieszkać tam dłużej niż przez miesiąc ....
Pozdrowionka dla wszystkich mamusiek z Mokotowa (przyszłych i obecnych)
kinderniespodzianka
Początkująca w BB
Ja jestem przyszłą mamą z Mokotowa Termin mam na 2 stycznia, a w poniedziałek powinnam znać już płeć dziecka
reklama