post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
no niestety woda nie działała

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiolawb ty bylas oszolomiona.. ja w pierwszej ciazy czulam ruchy dosc wczesnie i nie bylam pewna czy to to czy nie... i nagle ktoregos dnia jak kopnelato az sie ruszylam na fotelu.. spojrzalam na mojego M i pow "teraz to napewno byl kopniak" i sie najzwyklej w swiecie poplakalam!
![]()
ja raz jadę prowadze autko i nagle złapałam się za brzuch. Mój kolega mówi co Ci jest . A ja zanimówiłam, to było takie dziwne tak miłe. i za chwilkę pochwaliłam się że chyba dziecko mnie kopnęłoAle to było jakiś tydzien temu od tej pory nie poczułam nic podobnego a tak bym chciała. Nieraz kładę sie spac i mówię do brzusia no skarbenku pociesz mamusie i daj znac ze Ci dobrze no i poczuje serduszko albo coś delikatnego...ale myślę że sobie wmawiam. Na prawdziwe ruchy chyba muszę jeszcze poczekac