Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sztanga pod ścianą, ławeczka zakurzona, orbitrek jako wieszak....ech realia :-) noi ta wielka motywacja i zapał sportowca ;-) skad ja to znam....
domek sliczny a piesio cudny.....
Myfa jeśli o mnie chodzi to ja niestety mam słaby zapał do ćwiczeń - były etapy że wstawałam o 6.30 i bieg dookola jeziorka,wieczorem siłownia
ale po 1-2 miesiącach zapał opadał, ale mój mężuś to co innego on jak 3-4 razy w tyg nie pójdzie poćwiczyc to jest chory
a ja teraz nie moge niestety
Dzieki dziewczyny za komplementa...piesek cudny, uwielbiam ja!!! A co do cwiczen, to tak...sztanga sobie stoi i tylko stoi jak widzicie moje hula-hop tez troszke zdezelowane. hihihi. Poddasze mamy tylko dla siebie, cale 140 m raju Ale za to ile do urzadzania, rany!!Dopero sypialnia skonczona na cacy, ale akurat nie mam fotek. Reszta wymaga jesczze duzo pracy...i kasy.
Psiaczek cudo - oj jak ja kocham zwierzaki a pieski szczególnie bo sama też mam ;D
My mieszkamy w M3 czyli 2 pokoje z kuchnią 40 m kwadratowych ;D ale i tak się cieszę, że nie w kawalerce to raz a dwa, że sami bez rodzinki ;D moja mama zawsze się śmieje "lepiej o jednej desce ale sami"