reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Może coś o nas????

reklama
15zy3.jpg

24mm.jpg

58vt.jpg

40ay.jpg

I jesczze Gabby i moje mieszkanko...jak widzicie duzo jeszcze brakuje, ale u siebie to u siebie:)

:)Jejku to jak ja mam tylko 3cm hymmmmm nic nie rozumie i moja ginka powiedziała ze wszystko OK .Muszę na następnej wizycie znów poruszyć ten temat.

Asia to raczej nie mieszkanko ale salony i to jakie :D
A widzę ze twój mężuś też ma zamiłowanie do ćwiczeń - jakaś sztanga pod ścianą :)
skad ja to znam :) :D ;D

sztanga pod ścianą, ławeczka zakurzona, orbitrek jako wieszak....ech realia :-) noi ta wielka motywacja i zapał sportowca ;-) skad ja to znam....
domek sliczny a piesio cudny.....

Ja Cię krece Aska - jaki piechol! nie daje rady :) Przecudnej urody,przecudnej :) Mieszkanko tez super - macie całe poddasze tylko dla siebie? Bomba :)

MIsia - szał - Ty mi elfa przypominasz jak nic :)

Myfa jeśli o mnie chodzi to ja niestety mam słaby zapał do ćwiczeń - były etapy że wstawałam o 6.30 i bieg dookola jeziorka,wieczorem siłownia
ale po 1-2 miesiącach zapał opadał, ale mój mężuś to co innego on jak 3-4 razy w tyg nie pójdzie poćwiczyc to jest chory
a ja teraz nie moge niestety :D

Dzieki dziewczyny za komplementa...piesek cudny, uwielbiam ja!!! A co do cwiczen, to tak...sztanga sobie stoi i tylko stoi:) jak widzicie moje hula-hop tez troszke zdezelowane. hihihi. Poddasze mamy tylko dla siebie, cale 140 m raju:) Ale za to ile do urzadzania, rany!!Dopero sypialnia skonczona na cacy, ale akurat nie mam fotek. Reszta wymaga jesczze duzo pracy...i kasy.

reklama
Psiaczek cudo - oj jak ja kocham zwierzaki a pieski szczególnie bo sama też mam ;D

My mieszkamy w M3 czyli 2 pokoje z kuchnią 40 m kwadratowych ;D ale i tak się cieszę, że nie w kawalerce to raz a dwa, że sami bez rodzinki ;D moja mama zawsze się śmieje "lepiej o jednej desce ale sami" :D

Mieszkanko - suuper :D :D

Do góry